Home / Justitie / Două tinere, duse cu ambulanțele la spital după ce s-au răsturnat cu mașina la Movila lui Burcel

Două tinere, duse cu ambulanțele la spital după ce s-au răsturnat cu mașina la Movila lui Burcel

Două tinere din municipiul Iași au ajuns cu ambulanțele la spital, marți după-amiază, după ce s-au răsturnat cu mașina în curbele de la Movila lui Burcel. Șoferul aflat la volan, un hușean de 29 de ani, nu a ținut cont de carosabilul umed și a ieșit în decor, oprindu-se în șanțul de pe marginea șoselei.

Răsturnatul cu mașina pare că a devenit un sport în județul nostru pentru unii șoferi, care nu țin cont de nimic atunci când circulă pe șosele. Este și cazul unui tânăr de 29 de ani, din municipiul Huși, care a intrat cu viteză prea mare în curbele de la Movila lui Burcel, fără a mai pune în calcul și faptul că șoseaua era umedă. Ajunse cu mașina în rigola betonată de pe marginea drumului național DN 24 Vaslui – Iași, cele două pasagere de 19 și 22 de ani aflate în autoturism au suferit diverse traumatisme. În consecință, la locul accidentului au ajuns nu mai puțin de trei ambulanțe, fără a se ști care este starea victimelor. Dacă șoferul a refuzat transportul la spital, cele două tinere din Iași au fost duse la unitatea sanitară din Vaslui, unde au rămas internate.

”Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum de către conducătorul auto. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Polițiștii ce la Rutieră au întocmit dosar penal pe numele tânărului de 29 de ani din Huși pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: