Google+
Home » Administratie » SC Reiser SA a început să amenajeze zona de lângă primul bloc ANL din Bârlad

SC Reiser SA a început să amenajeze zona de lângă primul bloc ANL din Bârlad

Bârlădenii din strada Victor Ion Popa, care locuiesc în blocurile din vecinătatea cartierului Munteni, au rămas uimiți când au văzut utilajele SC Reiser, ieri dimineața, la ei în cartier.

Zeci de ani, terenul din jurul blocurilor a rămas la stadiul de teren viran, iar aleile dintre blocuri au fost abandonate din anii comunismului, pline de gropi și noroaie. SC Reiser a intervenit cu echipe de muncitori și utilaje pentru pregătirea betonării și asfaltării unui tronson al căii de acces în zona blocului CFR către strada principală, pentru balastarea aleilor dintre blocurile Q1 și Q2, dar și pentru nivelarea terenului din interiorul cvartalului de blocuri de lângă canalul deschis.

Ne-am săturat de indiferența celor de la Primărie. Trăim ca în Evul Mediu. Toamna și primăvara, nu mai scăpăm de noroaie, vara de praf și mizerie. Am văzut că azi s-a defrișat «păduricea» crescută aici între blocuri, s-a curățat pământul și cred că se va compacta. E adevărat că și cetățenii sunt vinovați pentru mizeria care se adună. Chiar și cei cu garaje au o vină. În fața unor garaje au crescut bălăriile de nu mai poți intra cu mașina, dar așa le lasă. În rest, de sistematizarea zonei Primăria e răspunzătoare. Poate, în secolul acesta vor fi asfaltate aleile și terenul acesta dintre blocuri. E bine totuși că Reiser a început să facă ceva”, a declarat locatarul unui bloc din zonă. (Mihaela NICULESCU)

About Mihai Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: