Home / Social / A început vânzarea biletelor la Festivalul ”Constantin Tănase”

A început vânzarea biletelor la Festivalul ”Constantin Tănase”

Edi]ia a XXV-a a Festivalului Umorului «Constantin T\nase» se apropie!”, au anun]at, ieri, organizatorii, care, care au precizat c\ abonamentele [i biletele au `nceput s\ fie puse `n v=nzare la Casa de bilete a Teatrului de Var\, de ieri, miercuri, 12 septembrie, în intervalul orar 16:30-19:30.

Ei au mai precizat c\ pre]ul unui abonament pentru Sala mare a Casei de Cultur\ “Constantin T\nase” este de 200 lei, prețul biletului la aceeași sală este de 30 de lei, pre]ul biletelor la spectacolele care vor avea loc `n Sala studio este 20 lei, iar cele pentru spectacolele care se vor adresa copiilor – 10 lei.

Edi]ia de anul acesta a festivalului va debuta pe 30 septembrie `n Pia]a Civic\ a municipiului Vaslui cu piesa “Noi” a Teatrului “Masca”, `n regia lui Mihai M\laimare, [i se va `ncheia pe 7 octombrie, `n Sala mare a Casei de Cultur\ cu piesa “Dinte pentru dinte” a Companiei Liviu Rebreanu din cadrul Teatrului Na]ional T=rgu Mure[, `n regia lui Cristian Juncu. ~n aceast\ perioad\ vasluienii [i nu numai ei vor avea parte de parada costumelor de teatru, expozi]ii de caricatur\ [i art\ grafic\, concurs de literatur\ umoristic\, pe l=ng\ spectacole de umor [i piese consacrate. (Cristian P|TRA{CU)

About Simona Vasile

x

Check Also

Vacanțe în extrasezon, reduse cu până la 70%, pentru vasluienii care aleg “Litoralul pentru toți”

Cei care nu au ajuns ...

Cartierul Complex Școlar rămâne fără apă potabilă

Astăzi, în cartierul bârlădean Complex ...

Bătrân din Vaslui, lovit de un autoturism pe trecerea de pietoni din zona Școlii nr. 9

Un barbat in varsta de ...

%d blogeri au apreciat: