Home / Social / A început vânzarea biletelor la Festivalul ”Constantin Tănase”

A început vânzarea biletelor la Festivalul ”Constantin Tănase”

Edi]ia a XXV-a a Festivalului Umorului «Constantin T\nase» se apropie!”, au anun]at, ieri, organizatorii, care, care au precizat c\ abonamentele [i biletele au `nceput s\ fie puse `n v=nzare la Casa de bilete a Teatrului de Var\, de ieri, miercuri, 12 septembrie, în intervalul orar 16:30-19:30.

Ei au mai precizat c\ pre]ul unui abonament pentru Sala mare a Casei de Cultur\ “Constantin T\nase” este de 200 lei, prețul biletului la aceeași sală este de 30 de lei, pre]ul biletelor la spectacolele care vor avea loc `n Sala studio este 20 lei, iar cele pentru spectacolele care se vor adresa copiilor – 10 lei.

Edi]ia de anul acesta a festivalului va debuta pe 30 septembrie `n Pia]a Civic\ a municipiului Vaslui cu piesa “Noi” a Teatrului “Masca”, `n regia lui Mihai M\laimare, [i se va `ncheia pe 7 octombrie, `n Sala mare a Casei de Cultur\ cu piesa “Dinte pentru dinte” a Companiei Liviu Rebreanu din cadrul Teatrului Na]ional T=rgu Mure[, `n regia lui Cristian Juncu. ~n aceast\ perioad\ vasluienii [i nu numai ei vor avea parte de parada costumelor de teatru, expozi]ii de caricatur\ [i art\ grafic\, concurs de literatur\ umoristic\, pe l=ng\ spectacole de umor [i piese consacrate. (Cristian P|TRA{CU)

About Simona Vasile

x

Check Also

Inconștient să fii, noroc să ai. Un bătrân a scăpat cu răni minore după ce a intrat cu Matiz-ul într-un tren

Un bătrân de 76 de ...

Zeci de legumicultori vasluieni și-au vândut roșiile în piețele din județ

Legumicultorii vasluieni au început să ...

Ofertă bogată de brazi, la Bârlad

Bârlădeni, au apărut brazii în ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: