Google+
Home » Justitie » Bărbat din Codăești, reținut de Poliția Sebeș, după ce l-a bătut măr pe proprietarul stânei unde lucra

Bărbat din Codăești, reținut de Poliția Sebeș, după ce l-a bătut măr pe proprietarul stânei unde lucra

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au reținut un bărbat din județul Vaslui, îngrijitor la o stână din comună Ohaba, care ar fi agresat  un vârstnic. Bărbatul va fi prezentat în fața procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 12 septembrie 2018, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 38 de ani, din comună Codăești, județul Vaslui care lucra ca și îngrijitor de animale la o stână din comună Ohaba.

Cu o seară înainte, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi avut discuții, în contradictoriu, cu un bărbat de 74 de ani, din comună Ohaba, proprietarul stânei, împrejurare în care i-ar fi sustras telefonul mobil, iar ulterior i-ar fi aplicat mai multe lovituri.

Fapta a fost reclamată poliției în dimineața zilei de 12 septembrie, de către fiul victimei, care s-a deplasat la stână unde l-a găsit pe vârstnic agresat.

Victima a fost transportată, în stare stabilă, la spitalul din Alba Iulia unde a primit îngrijiri medicale și a fost examinată medico – legal.

Ulterior, agresorul a mers la o altă stână din comună Stremț, loc în care a fost identificat de polițiști.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și lovire sau alte violențe, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale. (Paul ALEXA)

About Simona Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: