Home / Social / Câteva străzi din Bârlad au căpătat un aspect civilizat. Din păcate, mai e mult până departe!

Câteva străzi din Bârlad au căpătat un aspect civilizat. Din păcate, mai e mult până departe!

Locuitorii strazii Gheorghe Doja din Bârlad au motive de bucurie pentru că, în sfârșit, trotuarele străzii devin practicabile. Lucrările de refacere a trotuarelor vechi și de asfaltare a acestora sunt în toi, urmând a fi finalizate de echipele de la REISER SA în maximum o lună.

Se lucrează și pe strada Hotin la amenajarea și la asfaltarea de trotuare, precum și la plombarea străzii. A fost finalizată deja asfaltarea și refacerea completă a trotuarelor pe tronsonul care face legatura între Bulevardul Republicii și strada Cpt. Grigore Ignat. De asemenea, se lucrează la reabilitarea trotuarelor și bordurilor pe strada 1 Mai și asfaltarea acesteia.

Au fost terminate lucrările de turnare a covorului asfaltic pe fundătura 1 Decembrie și se lucrează intens la pavarea trotuarelor de pe strada Nicolae Iorga si la extensia acesteia spre policlinica stomatologică. Lucrarea este una deosebit de estetică, astfel de trotuare trebuind să fie cât mai multe în oraș. Aceasta strada a căpătat efectiv un aspect nou, civilizat, la fel ca și strada Mihail Kogalniceanu, unde au fost finalizate recent lucrări de amenajare a trotuarelor și chiar de extindere a acestora.

SC REISER SA a mai executat lucrări de asfaltare a trotuarului din vecinătatea stației de autobuz de la Crolux și a terminat de marcat cu galben toate stațiile de autobuz din oras. De asemeanea, a trasat 2.200 de metri de marcaje pietonale din material bicomponent (trecerile de pietoni roșii) si a balastat câteva alei de acces din zona blocului CFR și asfaltat un mic tronson care face legătura cu strada V.I.Popa. (Mihaela NICULESCU)

About Simona Vasile

x

Check Also

Firmele vasluiene și-au învățat lecția după ultima criză economică, populația nu!

Amânarea plății ratelor la bănci cu până la nouă ...

Peste 200 de polițiști din județul Vaslui, mobilizați pe frontul anticoronavirus

La data de 26 martie 2020, situația epidemiologică din ...

Bătrânii vasluieni către Guvernul României: ”Suntem îngroziți de prețurile la alimente și medicamente!”

de Dănuț CIOBANU  Persoanele în vârstă din județul Vaslui ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: