Home / Administratie / Încep lucrările la pista de skateboarding din municipiul Vaslui

Încep lucrările la pista de skateboarding din municipiul Vaslui

Veste bună pentru tinerii din Vaslui: municipalitatea locală a anunțat că licitația organizată pentru realizarea proiectului “Pista pentru skateboarding și role” a fost adjudecată de către o firmă de construcție, care va începe lucrul în perioada imediat următoare.

Geanina Tofan, purtător de cuvânt al Primăriei Vaslui, a precizat că a fost predat amplasamentul către societatea care va realiza pista de skateboarding: “Constructorul poate începe din acest moment lucrările, conform graficului asumat la semnarea contractului de execuție. Pista se contruiește în zona Teatrului de Vară, lângă sala de sport a Liceului Sportiv”.

La prima licitație publică organizată în acest an pentru realizarea investiției nu s-a prezentat nicio firmă, iar pentru adjudecarea lucrărilor la proiect municipalitatea a organizat a doua licitație.

Zona special amenajată va fi asemenea unui traseu prevăzut cu rampe și obstacole specifice și spații cu diferite grade de dificultate. Conform devizului general întocmit de proiectant, valoarea obiectivului de investiții este de 852.397 lei (cu TVA). Investiția de bază (anul I) cuprinde construcții și instalații de 636.615 lei (pistă skateboarding și role), iar pentru anul II de investiții, dotări în valoare de 215.781 lei (cu TVA). Alte cheltuieli aferente obiectivului se ridică la suma de 63.792,11 lei și prevăd organizarea șantierului, taxe și cote legale, diverse. (Dănuț CIOBANU)

About Simona Vasile

x

Check Also

Fostul director al Liceului ”Ion Mincu”, unul dintre cei mai longevivi șefi din județ, condus pe ultimul drum

Fostul director al Liceului ”Ion ...

Studenții vasluieni își închid afacerile pe bandă rulantă

Majoritatea firmelor înființate de studenții ...

Municipiul Bârlad va fi gazda unui simpozion dedicat adolescenților

de Dănuț CIOBANU Luni, 23 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: