Home / Social / Porți deschise la ISU Vaslui, și cu avansări în grad, de Ziua Pompierilor

Porți deschise la ISU Vaslui, și cu avansări în grad, de Ziua Pompierilor

Zi solemnă pentru cei aproximativ 400 de angajați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, cu ocazia împlinirii a 170 de ani de la Bătălia din Dealul Spirii. Pe lângă activitățile sportive desfășurate încă de la începutul lunii, instituția a organizat o serie de activități care să marcheze momentul, cum ar fi posibilitatea vizitării de către orice persoană fizică a tehnicii din dotarea aflată în subunitățile ISU.

În a doua parte a zilei, cei mai buni pompieri au fost răsplătiți, într-un cadru festiv, pentru rezultatele deosebite obținute în ultimul an. Astfel, au fost conferite titlurile de ”salvator de onoare” și ”pompier de onoare” unor angajați care, în timpul liber sau pe perioada desfășurării activității, au salvat viața unor persoane. De asemenea, un ofițer, un maistru militar și cinci subofițeri au fost avansați înainte termen datorită rezultatelor deosebite obținute în activitate.

Să aveți încredere în noi pentru că avem pompieri pregătiți”, a fost mesajul transmis de Nicolae Tătaru, prim inspector șef adjunct al ISU Vaslui.

Pompierii vasluieni nu au putut desfășura ceremonialul oficial în fața ISU Vaslui întrucât drapelul de luptă al unității a fost preluat de o delegație care a reprezentat județul la activitățile desfășurate, joi, la București, cu ocazia Zilei Pompierilor din România. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Pandemia de coronavirus nu a diminuat munca la negru. Inspecția Muncii nu iartă!

de Dănuț CIOBANU  În luna februarie 2020, Inspecția Muncii ...

Tinerii fermieri din satele vasluiene sunt salvatorii produselor tradiționale

Produsele tradiționale continuă să fie în atenția fermierilor vasluieni. ...

Economia județului Vaslui este în colaps. Aproape jumătate din salariații din sectorul privat intră în șomaj

de Dănuț CIOBANU  La data de 2 aprilie 2020, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: