Home / Administratie / Reparația unor străzi și trotuare din Vaslui, în derulare ”pe repede înainte”

Reparația unor străzi și trotuare din Vaslui, în derulare ”pe repede înainte”

Programul de reparații de străzi și trotuare se derulează pe repede înainte. Firma care se ocupă de realizarea acestor lucrări a definitivat deja asfaltarea Bulevardului Republicii, din intersecția din Crucea Gării și până în spatele Stației CFR și pavarea trotuarelor aferente. În consecință, utilajele s-au mutat pe străzile Mareșal Constantin Prezan și Valter Mărăcineanu pentru turnarea asfaltului, în condițiile în care trotuarele sunt deja modernizate.

După definitivarea acestor străzi, se va turna stratul de uzură în zona Avram Iancu și se va asfalta strada Podul Înalt. De asemenea, se vor termina lucrările pe pasarela auto de peste liniile de cale ferată. Paralel, va începe modernizarea unei alte zone, cea aferentă străzilor Frunzelor și C.D. Gherea, până în spatele Judecătoriei Vaslui. În final, vor merge în cartierul Filaturii, din spatele Spitalului Județean”, susține primarul Vasile Pavăl.

Edilul Vasluiului speră ca acest program să fie respectat, mai ales că reprezentanții firmei de construcții și-au dat acordul pentru acesta. (Ionuț Preda)

About Simona Vasile

x

Check Also

Case abandonate și monumente istorice, ruine în centrul Bârladului

Supraimpozitarea imobilelor părăsite sau neglijate ...

Ultimul Târg de Crăciun pentru vechile căsuțe din lemn, la Bârlad

Căsuțele din lemn, achiziționate de ...

Primăria Bârlad, înțesată de „pile”, primarul strigă „Ajunge cu nepotismul!”

Demagogie crasă! După ce a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: