Home / Administratie / Reparația unor străzi și trotuare din Vaslui, în derulare ”pe repede înainte”

Reparația unor străzi și trotuare din Vaslui, în derulare ”pe repede înainte”

Programul de reparații de străzi și trotuare se derulează pe repede înainte. Firma care se ocupă de realizarea acestor lucrări a definitivat deja asfaltarea Bulevardului Republicii, din intersecția din Crucea Gării și până în spatele Stației CFR și pavarea trotuarelor aferente. În consecință, utilajele s-au mutat pe străzile Mareșal Constantin Prezan și Valter Mărăcineanu pentru turnarea asfaltului, în condițiile în care trotuarele sunt deja modernizate.

După definitivarea acestor străzi, se va turna stratul de uzură în zona Avram Iancu și se va asfalta strada Podul Înalt. De asemenea, se vor termina lucrările pe pasarela auto de peste liniile de cale ferată. Paralel, va începe modernizarea unei alte zone, cea aferentă străzilor Frunzelor și C.D. Gherea, până în spatele Judecătoriei Vaslui. În final, vor merge în cartierul Filaturii, din spatele Spitalului Județean”, susține primarul Vasile Pavăl.

Edilul Vasluiului speră ca acest program să fie respectat, mai ales că reprezentanții firmei de construcții și-au dat acordul pentru acesta. (Ionuț Preda)

About Simona Vasile

x

Check Also

Municipiul Vaslui este în sărbătoare. Trei zile de concerte, distracție și voie bună

de Dănuț CIOBANU Municipalitatea a ...

Trei tineri liceeni au condus, pentru o zi, Primăria Vaslui

de Dănuț CIOBANU Vineri, 16 ...

La jumătatea lui august, edililor li s-a făcut milă de bârlădenii chinuiți de căldură

Bârlădenii pot, în sfârșit, să ...

%d blogeri au apreciat: