Home / Administratie / Reparația unor străzi și trotuare din Vaslui, în derulare ”pe repede înainte”

Reparația unor străzi și trotuare din Vaslui, în derulare ”pe repede înainte”

Programul de reparații de străzi și trotuare se derulează pe repede înainte. Firma care se ocupă de realizarea acestor lucrări a definitivat deja asfaltarea Bulevardului Republicii, din intersecția din Crucea Gării și până în spatele Stației CFR și pavarea trotuarelor aferente. În consecință, utilajele s-au mutat pe străzile Mareșal Constantin Prezan și Valter Mărăcineanu pentru turnarea asfaltului, în condițiile în care trotuarele sunt deja modernizate.

După definitivarea acestor străzi, se va turna stratul de uzură în zona Avram Iancu și se va asfalta strada Podul Înalt. De asemenea, se vor termina lucrările pe pasarela auto de peste liniile de cale ferată. Paralel, va începe modernizarea unei alte zone, cea aferentă străzilor Frunzelor și C.D. Gherea, până în spatele Judecătoriei Vaslui. În final, vor merge în cartierul Filaturii, din spatele Spitalului Județean”, susține primarul Vasile Pavăl.

Edilul Vasluiului speră ca acest program să fie respectat, mai ales că reprezentanții firmei de construcții și-au dat acordul pentru acesta. (Ionuț Preda)

About Simona Vasile

x

Check Also

Vasluiul, al 15-lea județ din țară la atragerea fondurilor europene în anul 2018

5,22 milioane euro. Aceasta este ...

49 de UAT-uri din județul Vaslui vor primi bani la echilibrarea bugetelor locale

de Dănuț CIOBANU Repartizarea către ...

Noi reguli pentru comercianții vasluieni care vând produse din campaniile promoționale

Comercianții care rămân pe stoc ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: