Google+
Home » Social » Sute de vasluieni au șansa de a se angaja în Spania, la cules căpșuni! Cazare gratuită și un salariu brut de 40 de euro pe zi

Sute de vasluieni au șansa de a se angaja în Spania, la cules căpșuni! Cazare gratuită și un salariu brut de 40 de euro pe zi

Două firme din Spania caută să angajeze aproape 1.000 de oameni dispuși să lucreze, în 2019, la recoltarea căpșunilor. Ofertele lor sunt promovate prin intermediu Serviciului EURES din cadrul AJOFM Vaslui

Una dintre firme are disponibile 150 locuri de muncă, pentru femei. Contractul de muncă este de aproximativ 3 luni și se va derula în perioada 1 februarie – 31 mai 2019. Timpul de lucru este de 6,5 ore efectiv lucrate/zi, 40 ore/săptămână împărțite în 6 zile, ziua liberă poate fi în oricare zi a săptămânii. Perioada de probă este de 15 zile.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi. Contribuțiile datorate sunt: impozit pe venit = 2%, asigurare socială = 113 euro/lună. Cazarea este gratuită iar lucrătorul va plati 1 euro/zi, plata utilităților.

Cei care doresc să meargă, se pot adresa consilierului EURES din Vaslui, strada Spiru Haret, nr. 5, tel. 0733.975.397, până la data de 20 noiembrie 2019, documentele necesare fiind următoarele: copie carte identitate; CV EUROPASS în limba română; adeverință medicală cu mențiunea “apt pentru muncă“.

Locuri de muncă și pentru cupluri

Cea de a doua firmă, are vacante 800 de locuri de muncă (dintre care 400 locuri pentru femei și 400 de locuri pentru cupluri)

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie 2019. Timpul de lucru este de 6,5 ore efectiv lucrate/zi, 40 de ore și 15 min/săptămână împărțite în 6 zile, ziua de odihnă nu este neapărat duminica.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuțiile datorate sunt: (IRPF=impozit) = 2% impozit, asigurare medicală = 113 euro/lună. Perioada de probă este de 15 zile.

Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1,6 euro/zi (plata utilităților).

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES, la adresa mai sus amintită, avînd aceleași documente, însă până la data de 15 decembrie 2018.

Ambii angajatori plătesc transportul către Spania, contravaloarea acestuia urmând a fi recuperată din salariile pe care le va primi angajatul. Întoarcerea în România (la terminarea contractului) este suportată de angajatori. Și la dus, și la întors, transportul este organizat de firmele angajatoare, printr-o firmă de profil. (Paul ALEXA)

Intocmit,

LauraToporascu

About Simona Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: