Google+
Home » Justitie » Accident cu trei victime la Bădeana

Accident cu trei victime la Bădeana

Circulația se desfășoară cu dificultate pe DE 581, în dreptul localității Bădeana, după ce în zonă s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea a trei persoane.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui, o autodubă în care se aflau șoferul și un pasager a intrat în coliziune frontală cu un taximetru în care se aflau două persoane, în urma impactului mașina tip taxi răsturnându-se pe cupolă pe acostamentul drumului.

“În accident au fost implicate două autovehicule, un taximetru condus de o femeie în vârstă de 38 de ani, care se deplasa pe direcția Bârlad – Tecuci și o autodubă, condusă de un cetățean în vârstă de 63 de ani. Din primele date, taximetrul nu efectua o cursă. Cele două autoturisme au intrat în coliziune frontală, colegii aflați la fața locului urmând să stabilească exact în ce împrejurări a avut loc accidentul. Circulația în zonă a fost afectată, din cauza taximetrului care s-a răsturnat ajungând pe cupolă. Cealaltă mașină a ieșit în afara părții carosabile”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

La locul producerii accidentului s-au deplasat două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean, care au transportat trei persoane la Compartimentul de Primiri Urgență al Spitalului de Urgență “Elena Beldiman”. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: