Home / Politic / Tătaru face ”curățenie” în PNL: după Tamaș de la Șuletea, și Cain de la Murgeni a ajuns pe făraș

Tătaru face ”curățenie” în PNL: după Tamaș de la Șuletea, și Cain de la Murgeni a ajuns pe făraș

Președintele PNL Vaslui Nelu Tătaru a început epurările în partid cu scopul, cel puțin declarativ, de a se pregăti, în special, pentru alegerile locale din 2020. Două organizații, din care una orășenească, au fost deja dizolvate, în planul celor din conducerea partidului fiind și alte organizații comunale.

Organizația Județeană PNL Vaslui trece printr-o perioadă de mari frământări. La doi ani de la alegerile locale și la tot atâția până la următoarele, conducerea partidului a început un amplu proces de curățenie în rândurile organizațiilor locale. După ce, recent, primarul de Șuletea, Robert Ciprian Tamaș, a fost debarcat din funcția de președinte al PNL Șuletea, a venit rândul consilierului județean Dan Liviu Cain să-și piardă postul de șef al liberalilor din orașul Murgeni. Această ultimă decizie, cu dizolvarea întregii organizații, a fost luată în cadrul Biroului Politic Județean de săptămâna aceasta. Locul lui Cain, căruia i s-a reproșat lipsa de activitate politică și rezultatele slabe de la alegerile de până acum, a fost luat de consilierul local PNL Adrian Carp.

Lucrurile trebuie să intre pe un făgaș normal în organizația județeană. Unde nu vedem implicare și, mai ales, unde se constatată o colaborare mascată cu PSD, vom acționa în consecință”, a explicat președintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru.

După Șuletea și Murgeni, urmează și alte organizații să fie ”executate”, în special cele care sunt conduse de primari liberali. Una dintre acestea se pare că este cea de la Gherghești, condusă de primarul Nixon Ibănescu.

Se pare, așadar, că după o serie de alegeri neinspirate și greșeli tactice, strigătele de ajutor ale unora dintre liberali rămân fără ecou.  (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Vasluienii mai au 7 zile la dispoziție să se înscrie pentru a vota la prezidențiale în străinătate

Cei care nu se vor ...

Mesajul exasperat al USR Bârlad în legătură cu străzile orașului: ”Primăria peticește drumurile continuu, fără nicio strategie”

Încercările disperate ale conducerii Primăriei ...

(Facsimil) PSD Bârlad a făcut anunțul oficial: șoseaua de centură a Bârladului intră în linie dreaptă

Așa cum am anunțat în ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: