Google+
Home » Administratie » Țigănia a coborât în stradă, la Bârlad! Nuntă în familia manelistului Brazilianu, printre blocuri, în mijlocul săptămânii

Țigănia a coborât în stradă, la Bârlad! Nuntă în familia manelistului Brazilianu, printre blocuri, în mijlocul săptămânii

Zeci de familii de bârlădeni au ajuns la limita răbdării, în cursul zilei de astăzi, după ce au fost transformați, fără voia lor în spectatori ai unei petreceri de nuntă ce se desfășoară pe aleile dintre blocuri.

Nunta are loc în familia cântărețului de manele Brazilianu și, de dimineață, membrii acesteia au încins o petrecere în toată regula pe aleile blocurilor D6, D8 și Z4, zonă cuprinsă între străzile Vasile Pârvan și Aleea Siret.

În fața blocului în care locuiesc mirii a fost adusă o orchestră, iar clădirile și gardurile din vecinătate au fost ornate cu baloane. Dedicații pe ritmuri de manele sunt trimise în eter continuu, de ore întregi. Indignați de această lipsă de respect pentru oamenii care s-au întors istoviți de la muncă, pentru elevii care vin de la școală sau pentru copiii care ar fi trebuit să doarmă la orele prânzului, mai mulți bârlădeni ne-au sunat la redacție. Ei sunt revoltați că, în ciuda telefoanelor date la poliție, oamenii legii nu au luat nicio măsură. Zgomotul asurzitor se revarsă prin boxe în așa măsură încât oamenii nu se pot face înțeleși în propriile lor locuințe. Chiar și discuțiile telefonice pe care le-au inițiat cu redactorii noștri s-au derulat cu dificultate.

”Nu mai putem! Cedăm nervos! Mai există Poliție în târgul ăsta nenorocit? Mai există Primărie, Poliție locală, Jandarmerie? Nu mai putem să ne odihnim, la mijlocul săptămânii în propriile noastre case? N-au decât țiganii să-și instaleze cortul a marginea orașului, unde nu-i aude nimeni! Aici, între blocuri, de atâtea ore, cu orchestră pe domeniul public, în fața blocurilor? Suntem oraș civilizat sau suntem în mijlocul țigăniei?”, este mesajul unei doamne disperate. Vom reveni cu amănunte.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: