Google+
Home » Justitie » Autoutilitară burdușită cu țigări, depistată de polițiștii vasluieni

Autoutilitară burdușită cu țigări, depistată de polițiștii vasluieni

Polițiștii vasluieni au făcut miercuri o captură de 550.000 de țigarete fără timbru de acciză și fără documente de proveniență. Țigările erau transportate de șoferul unei autoutilitare, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din județul Iași. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Mașina a fost oprită în trafic, pe raza satului Protopopești, din comuna Tăcuta. După depistarea ilegalității la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, însoțiți de un tehnician criminalist, care au preluat cercetările. Conducătorul autoutilitarei a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, unde au fost continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă. Întreaga cantitate de țigarete, precum și autoutilitara, au fost ridicate în vederea cercetării.

Față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, iar ieri, cu ocazia prezentării acestuia la Judecătoria Vaslui, s-a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: