Home / Sport / CSS Bârlad dă patru rugbyști la un stagiu de pregătire pentru formarea lotului Echipei Naționale U18

CSS Bârlad dă patru rugbyști la un stagiu de pregătire pentru formarea lotului Echipei Naționale U18

Rugbyștii bârlădeni Andrei Irimia, Iustin Găina, Ionuț Dascălu și Marian Manole au fost convocați la un stagiu de pregătire al Echipei Naționale Under 18. Aceștia au ocazia, între 23 și 28 septembrie, la CSN Snagov, să demonstreze că au toate calitățile pentru a fi în lotul final de 40 – 45 de jucători.

Dacă vor confirma încrederea primită jucătorii de la CSS Bârlad se vor regăsi printre cei convocați la ultimul stagiu din acest an al Echipei Naționale U18, în luna noiembrie. Adică vor fi în cărți pentru a participa la competițiile internaționale de anul viitor.

Pentru acest stagiu au fost convocați 35 de sportivi provenind de la șapte cluburi. Cei mai mulți jucători provin de la CS Cleopatra Mamaia (11), iar alți nouă sunt de la CSM București. Câte patru sportivi dau CSS Bârlad și LPS Focșani. CT Dinicu Golescu și CSS Baia Mare trimit câte trei jucători la lot. Un altul este de la CSM Baia Mare. Pregătirea va fi asigurată de către antrenorii Dragoș Manea și Victor Bezuscu, antrenor coordonator fiind George Sava.

„Este un stagiu de continuare a selecției la această categorie de vârstă, dorim să vedem nivelul la care se află și capacitățile tehnico-tactice ale acestor tineri. Au fost convocați acum jucătorii care nu s-au putut prezenta din diferite motive, au fost accidentați, au avut examene, au fost plecați sau pur și simplu nu au fost observați de reprezentanții tehnici, la cele două acțiuni făcute lunile trecute cu selectionatele regionale, acțiuni care au avut că scop alegerea celor mai buni jucători din țară la această categorie de vârstă”, a spus Sava.

Lotul convocat pentru stagiul de la Snagov:

CSM București: Alexandru Vară, Cosmin Țapu, Adrian Ludosan, Andrei Dănilă, Andrei Dospina, Alexandru Filip, Robert Constantin, Cătălin Marin, Silviu Petre

CS Cleopatra Mamaia: Andrei Batcu, Paul Ciceu, Emil Cotici, Sorin Pandichi, Mihai Barbu, Constantin Ionică, Sebastian Veru, Alexandru Borza, Arthur Cojoc, Ștefan Vlad, Alexandru Călin

CSS Bârlad: Andrei Irimia, Iustin Gaina, Ionuț Dascălu, Marian Manole

CT Dinicu Golescu: Gabriel Munteanu, Gabriel Ene, Augustin Chiriță

LPS Focșani: Alin Olaru, Alin Berbece, Adrian Tusluc, Ionuț Pantea

CSS 2 CNE Baia Mare: Sergiu Pop, Denis Lupu, Emil Bertalan

CSM Baia Mare: Daniel Coman. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

În weekend, Campionatul de Minifotbal al Ministerului Afacerilor Interne și-a desemnat învingătorii

În perioada 27 august – ...

S-a dat startul Turneului Final al Campionatului de Minifotbal al M.A.I. – ediția 2019 Vaslui

În perioada 27 – 29 ...

Primăria Vaslui a premiat două cluburi de taekwondo

de Dănuț CIOBANU Sâmbătă, 15 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: