Home / Administratie / Primarul din Codăești, un răspopit de toată jena. Scene incredibile în miezul unei întâlniri publice

Primarul din Codăești, un răspopit de toată jena. Scene incredibile în miezul unei întâlniri publice

Scene de toată jena produse de primarul din Codăești la întâlnirea edililor locali cu ministru Românilor de Pretutindeni: fostul preot l-a ridicat cu de-a sila pe primarul din Ivănești de pe locul său, înjurându-l în auzul și spre stupefacția unei întregi săli.

Că unii primari vasluieni nu au ce căuta în locurile lor o știu toți cei care au întâlnit mai mulți decât… trei, dar să vezi un edil local, până de curând preot, cum înjură în auzul unei săli întregi, cum îmbrâncește un alt primar, ca la școală, pentru că i-a luat locul, este cu totul altceva.

Scena s-a petrecut la întâlnirea edililor cu ministru pentru Românii de Pretutindeni, după ce primarul din Codăești, Mihai Rebegea, plictisit, și-a părăsit locul și a ieșit din sală. S-a întors mai apoi cu intenția de a-și reocupa locul, pe care se așezase, între timp, primarul din Ivănești, Vasile Novac, care îl găsise liber, într-o sală aglomerată. Fostul preot Rebegea l-a înșfăcat pe Novac pur și simplu de o mână dorind să-l ridice de pe scaun. Degeaba explicațiile primarului din Ivănești că l-a găsit liber și, deci, are tot dreptul să stea! Degeaba apelul la civilizație al bietului om, care i-a spus “popii” că se va ridica, dar nu acceptă să fie săltat cu forța!

“Pleacă în p… mă-tii de aici!”, a spus răspopitul de la Codăești, deloc jenat de privirile celor din jur. Scena plină de mârlănie și absurd produsă de Rebegea a continuat și după ce Novac a cedat și a plecat. “Cine p… mamii lui e ăsta?”, a întrebat, retoric și cu un ton victorios, primarul din Codăești, în timp ce omologul său din Ivănești se îndepărta, vizibil marcat de situația umilitoare în care a fost pus de fostul preot cu atitudine de birjar ordinar. (Cristian PĂTRAȘCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Firmele vasluiene și-au învățat lecția după ultima criză economică, populația nu!

Amânarea plății ratelor la bănci cu până la nouă ...

A știut Boroș de decizia luată de Minister de transformare a spitalului din Bârlad in spital suport de tratare a pacientilor cu Covid-19?

Comunicat de presa     Deputat Adrian Solomon Organizatia ...

Declarația pe propria răspundere poate fi completată integral de mână

Declarația pe proprie răspundere referitoare la circulația persoanelor în ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: