Home / Sport / Și mai mult fotbal la Vaslui de mâine, când încep meciurile din Liga a 5-a

Și mai mult fotbal la Vaslui de mâine, când încep meciurile din Liga a 5-a

Mâine vor avea loc primele meciuri din Liga a 5-a, competiție în care sunt angrenate în acest sezon 20 de echipe, cu două mai mult decât sezonul trecut. Alături de echipele care au disputat ediția trecută (cu excepția celor trei echipe care au promovat) vor participa Multim Perieni, retrogradată din Liga a 4-a și patru echipe nou înființate: FC Crețești, FC Pogănești, Viitorul Vetrișoaia și Olimpia Stănilești.

Competiția va fi structurată în trei serii, pe criterii geografice.

În seria Vaslui VEST se vor duela Viitorul Rebricea, Voința Ștefan cel Mare, Vulturul Bălteni, Avântul Zăpodeni, Inter Sport Vaslui, Gloria Todirești și Unirea Negrești.

Din Vaslui EST fac parte FC Ghergheleu, Viitorul Văleni, Avântul Solești, Avântul Codăești, Victoria Muntenii de Jos și SC 2000 Lipovăț.

În seria Huși- Bârlad au fost plasate formațiile Viitorul Vetrișoaia, Avântul Băcani, Multim Perieni, FC Pogănești, FC Crețești, Olimpia Stănilești și Unirea Alexandru Vlahuță.

Dacă ținem cont de raportul de forțe arătat în sezonul trecut mare favorită la promovare este Victoria 2013 Muntenii de Jos. Aceasta a ratat șansa de a disputat barajul pentru promovarea în Liga a 4-a, după ce a pierdut la mare luptă finala mică, scor 1 – 2 cu ACS Moara Domnească. Un fotbal bun au arătat și Inter Sport Vaslui, Viitorul Rebricea și Viitorul Văleni, echipe care au terminat competiția cu golaveraj pozitiv și nu foarte departe de a-și câștiga un loc în semifinale.

Cele două etape disputate până acum în Cupa CENTENAR, pe tabloul Ligii a 5-a, au fost destul de edificatoare în privința forței de care dispun echipele participante. Nou înființata FC Crețești a pornit sezonul ca din tun, cu două victorii, scor 2 – 0 cu Viitorul Văleni și 7 – 1 cu Unirea Negrești și se anunță a fi o nucă tare. Avântul Solești a reușit și ea două succese clare, scor 4 – 2 cu Viitorul Vetrișoaia și 4 – 0 cu FC Gloria Todirești. Avântul Zăpodeni, Viitorul Rebricea și FC Ghergheleu au învins și ele fără emoții. Cu siguranță că vom avea rezultate surprinzătoare în acest sezon, nou înființatele FC Pogănești, Viitorul Vetrișoaia și Olimpia Stănilești punând și ele destule probleme adversarelor, ridicându-se la înălțimea așteptărilor. Disputele dintre Vulturul Bălteni și Avântul Băcani, respectiv SC 2000 Lipovăț – Inter Sport Vaslui, au fost extrem de disputate, calificarea fiind obținută în extremis.

În seria Huși – Bârlad formația FC Crețești așteaptă cea de-a treia victorie din acest sezon, în deplasare la FC Pogănești. Dueluri extrem de echilibrate se anunță Viitorul Vetrișoaia – Avântul Băcani și Multim Perieni – Olimpia Stănilești. Toate cele trei confruntări vor avea loc mâine, de la ora 17.00.

În prima etapă din Seria VEST cap de afiș e confruntarea dintre Viitorul Rebricea și Avântul Zăpodeni. Vor mai avea loc partidele Voința Ștefan cel Mare – Inter Sport Vaslui și Vulturul Bălteni – FC Gloria Todirești. Toate partidele vor avea loc duminică, de la ora 10.00.

În seria EST va avea loc reeditarea duelului din Cupă dintre FC Ghergheleu și Avântul Codăești, atunci având câștig de cauză prima, scor 3 – 0. Avântul Solești e favorită în fața celor de la SC 2000 Lipovăț. În cealaltă partidă se vor înfrunta Viitorul Văleni și Victoria Muntenii de Jos. Meciurile vor avea loc concomitent, duminică, începând cu ora 14.00. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

În weekend, Campionatul de Minifotbal al Ministerului Afacerilor Interne și-a desemnat învingătorii

În perioada 27 august – ...

S-a dat startul Turneului Final al Campionatului de Minifotbal al M.A.I. – ediția 2019 Vaslui

În perioada 27 – 29 ...

Primăria Vaslui a premiat două cluburi de taekwondo

de Dănuț CIOBANU Sâmbătă, 15 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: