Google+
Home » Social » Pieton accidentat mortal în apropiere de Negrești în timp ce mergea pe mijlocul străzii

Pieton accidentat mortal în apropiere de Negrești în timp ce mergea pe mijlocul străzii

Un bărbat de 66 de ani a murit, sâmbătă dimineață, după ce a fost călcat de o autoutilitară în timp ce mergea pe mijlocul șoselei, deși afară încă nu se luminase. Polițiștii, care au întocmit dosar penal pe numele șoferului, un bărbat de 64 de ani Iași, urmează să stabilească și ce căuta pietonul la acea oră pe stradă, în condițiile în care locuia la câteva zeci de kilometru distanță.

Accident mortal în apropiere de Negrești din cauza neglijenței unui pieton care a fost spulberat de o autoutilitară condusă regulamentar, din câte se pare, de un bărbat de 64 de ani, din județul Iași. În fapt, victima mergea aproape de axul central al șoselei, pe drumul național DN 15D, în afara suburbiei Cănțălărești, când, la un moment dat, a fost lovită de către autoutilitară. Din câte se pare, pietonul nu a putut fi observat din cauza faptului că afară era încă întuneric.

După ce a oprit mașina, șoferul din Iași a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat accidentul, solicitând și intervenția unei ambulanțe. Echipajul medical deplasat la fața locului nu a mai putut face nimic altceva decât să constate decesul bărbatului de 64 de ani.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a condițiile în care s-a petrecut accidentul. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Polițiștii vor trebui să stabilească și ce anume căuta victima în apropiere de Negrești, în condițiile în care își avea domiciliul în localitatea Brăhășoaia, comuna Ștefan cel Mare. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: