Home / Justitie / Primarul de Gîrceni, implicat într-un grav accident, în același loc în care și tatăl său a văzut moartea

Primarul de Gîrceni, implicat într-un grav accident, în același loc în care și tatăl său a văzut moartea

Primarul comunei Gîrceni, Sorin Scutelnicu, a fost implicat, vineri, într-un grav accident de circulație pe drumul județean ce duce în comuna pe care o păstorește, după ce mașina pe care o conducea a fost izbită în plin de un alt autoturism condus de un bătrân de 78 de ani. Acesta din urmă, care mânca înghețată atunci când a avut loc nefericitul eveniment, a ajuns în stare critică la un spital din Iași cu elicopterul SMURD, care l-a preluat pe un câmp din Pungești.

Accident grav la limita dintre comunele Pungești și Gîrceni, în care edilul Sorin Scutelnicu a văzut moartea cu ochii. În timp ce venea spre Vaslui cu o serie de documente pentru finanțarea unor proiecte, mașina primarului de Gîrceni a fost izbită în plin de un alt autoturism a cărui șofer, un bătrân de 78 de ani din comună, a pătruns pe sensul opus de mers într-o curbă fără vizibilitate. În urma impactului violent, conductorul auto care a provocat accidentul a rămas încarcerat, fiind lovit puternic în piept de volan.
”Când m-am trezit cu mașina în fața mea, am tras dreapta de volan cât am putut, pentru a ieși în afara șoselei, însă ne-am tamponat în partea stângă. Din cauza șocului puternic, s-a deschis airbagul care, pe de o parte m-a protejat, iar pe de altă parte mi-a împins capul spre plafonieră. Din acest motiv simt o durere în zona cervicală, fapt pentru care trebuie să merg la un consult medical”, ne-a declarat primarul Sorin Scutelnicul.
Dacă edilul, care era singur în mașină, a scăpat fără prea mari probleme, nu același lucru se poate spune despre bătrânul de 78 de ani. Pe lângă o fractură deschisă la un umăr, șoferul a suferit și un traumatism toracic puternic, ceea ce a necesitat transportul său cu elicopterul SMURD la un spital din Iași. De asemenea, femeia de 31 de ani care se afla în aceeași mașină a suferit policontuzii, fiind dusă cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.
Locul în care a avut loc accidentul este același în care tatăl lui Sorin Scutelnicu, fostul primar Mircea Scutelnicu, a fost implicat, în urmă cu mai mulți ani, într-un eveniment rutier aproape tras la indigo, însă de pe urma căruia are de suferit și în ziua de azi. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

A vrut să fure 400 lei de la un vasluian, pe care l-a amenințat cu cuțitul

Este pățania unui tânăr de ...

”Ziua Porților Deschise” la ISU Vaslui, la împlinirea a 171 ani de la bătălia din Dealul Spirei

Cele șase unități ale Inspectoratului ...

VIDEO A tăiat gâtul unui necunoscut pentru… nimic

De o moarte violentă a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: