Home / Justitie / Cum a reușit un tânăr să fenteze Poliția deși a fost rănit după ce s-a urcat cu mașina pe un gard când venea de la discotecă

Cum a reușit un tânăr să fenteze Poliția deși a fost rănit după ce s-a urcat cu mașina pe un gard când venea de la discotecă

Un tânăr de 18 ani, cu permis de conducere de doar câteva luni, s-a urcat cu mașina pe gardul unei locuințe din localitatea Siliștea în timp ce se întorcea de la discotecă. Deși rănit în urma accidentului, șoferul a refuzat să meargă cu ambulanța la spital pentru a nu i se face dosar penal. Mai mult decât atât, gardul distrus de tânăr va fi reparat pe polița RCA.

Un tânăr din Todirești a demonstrat cum se poate fenta legea și Poliția ca să rămână cu permisul de conducere și societatea de asigurări să-i plătească pagubele pe care le-a produs în urma unui accident pe care l-a produs. Ieșit de la o discotecă din Negrești, șoferul de 18 ani s-a urcat efectiv cu mașina pe gardul unei locuințe din satul Siliștea în timp ce se îndrepta spre casă, în localitatea Todirești. Chemat la locul accidentului, echipajul medical a constatat că tânărul, care era singur în mașină, suferise mai multe contuzii și plăgi. Cu toate acestea, el a refuzat să meargă la spital pentru că acest lucru ar fi presupus, automat, tragerea la răspundere din punct de vedere penal pentru vătămare corporală din culpă. Așa că poliția ajunsă la locul evenimentului rutier l-a lăsat în pace pe tânăr mai ales că, în urma testării cu aparatul alcooltest, a constatat că nu consumase alcool. Mai mult decât atât, șoferul a rămas și cu permisul de conducere obținut de doar câteva luni.

Nu este nicio faptă comisă în acest caz pentru că nu există intenție din partea conducătorului auto. Polițiștii i-au eliberat autorizație de reparații a autoturismului”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Pe lângă faptul că a rămas nesancționat de poliție, tânărul de 18 ani va putea repara gardul pe care l-a distrus în baza poliței RCA, sumele fiind achitate, implicit, de către societatea de asigurare. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

O asistentă de la Spitalul Județean Vaslui a fost bătută de soțul polițist până a intrat în comă

O femeie de 43 de ...

Magazinul unui fost polițist din Vaslui, distrus de un incendiu

Magazinul unui fost polițist din ...

Polițiști care fac cinste uniformei și județului Vaslui

Trei polițiști din cadrul Inspectoratului ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: