Home / Sport / Handbaliștii juniori 2 de la LPS Vaslui sunt lideri în Campionatul Național

Handbaliștii juniori 2 de la LPS Vaslui sunt lideri în Campionatul Național

Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui are un parcurs perfect în Campionatul Național de handbal masculin și ocupă primul loc în seria A, după ce a reușit a doua victorie din tot atâtea meciuri.

Elevii pregătiți de profesorul Liviu Gugleș au ieșit sâmbătă victorioși din deplasarea de la LPS Suceava, scor 24 – 32. Vasluienii au început în forță și au condus în debutul partidei cu 7 – 1. Sucevenii au intrat însă mai bine în joc și au echilibrat raportul de forțe, rămânând în meci. LPS Vaslui a intrat totuși cu avantaj de cinci goluri la pauză, scor 9 – 14. A fost echipa mai bine conectată la joc și în repriza a doua și a condus chiar la 10 goluri. În cele din urmă, după un meci în care profesorul Gugleș a folosit tot lotul avut la dispoziție, vasluienii au reușit încă o victorie clară.

Au evoluat pentru LPS Vaslui Ionuț Tănase, David Hanțaru, Sorin Potorac, Darius Ungureanu, Octavian Popovici, Florin Ciurescu, Ștefan Oțel, Eduard Radu, Adrian Matei, Radu Hordilă, Iulian Artene, Ionuț Morărașu, Andrei Faur, Andreiu Jigoreanu, Răzvan Gându, Alexandru Parnavel și Victor Toma. Răzvan Chiratcu nu a putut evolua din cauza unei accidentări suferite la antrenament.

Vedetele vasluienilor au fost Adrian Matei, cu 12 reușite și Andrei Faur, care a făcut ca lipsa lui Chiratcu să nu se simtă, cu cele 9 goluri marcate. Au mai înscris pentru LPS Vaslui Potorac, Morărașu, Oțel (câte 3 goluri), Ciurescu și Hordilă (câte unul). Ne întrebăm ce se întâmplă cu Florin Ciurescu, care a avut o evoluție ștearsă, precum și cea din partida precedentă cu LPS Iași. Un jucător convocat la lotul național ar trebui să tragă echipa după el însă momentan acesta nu se regăsește.

Pentru LPS Vaslui urmează derby-ul cu LPS Piatra Neamț, un meci ce se anunță extrem de disputat. Nemțenii au stat în prima etapă, iar sâmbătă au dispus autoritar de LPS Iași, scor 32 – 19.

„Mă bucur că am reușit încă o victorie, după un meci în care am condus ostilitățile de la un capăt la altul. Urmează însă un meci în care trebuie să fim foarte puternici. Trebuie să câștigăm acest joc pentru că este unul extrem de important în economia campionatului. Se va ține cont de rezultatele directe dintre echipele de pe primele locuri mai departe, cu zestrea aceasta se merge și în seria valorică 1. Sper să facem un meci mare și să continuăm trendul ascendent. Au fost sincope în jocul echipei noastre în primele două etape. Am ratat mult în fața porții și nu am reușit să ne repliem suficient de bine pe faza de apărare. Sper ca jucătorii să se mobilizeze și să fie suficient de determinați pentru a reuși încă o victorie, după o dispută care cu siguranță va fi acerbă”, a declarat pentru Est News Liviu Gugleș, antrenorul echipei de handbal juniori 2 de la LPS Vaslui. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are un ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: