Home / Sport / Atletic Club Bârlad și-a spulberat încă un adversar și a urcat pe primul loc în Liga a IV-a

Atletic Club Bârlad și-a spulberat încă un adversar și a urcat pe primul loc în Liga a IV-a

Atletic Club Bârlad a confirmat forma bună arătată în primele două etape și a reușit un nou tur de forță, scor 4 – 1 în deplasare la Vitis Șuletea.

Bârlădenii continuă astfel cu maxim de puncte în competiție și un golaveraj de invidiat, 12 goluri în trei partide, o medie de patru pe meci. Apărarea dă și ea semne că se redresează, cu doar un gol primit, după ce primise nu mai puțin de cinci în primele două etape.

Flacăra Muntenii de Sus a arătat și ea o formă de invidiat, reușind să continue parcursul perfect de până acum și ocupă locul doi, la egalitate cu bârlădenii, dar cu un golaveraj mai slab. Etapa trecută muntenarii au dispus de FC Gârceni, cu 3 – 0. Soarta partidei a fost tranșată încă din prima parte, la pauză oaspeții având deja avantaj de două goluri.

Hușana Huși completează podiumul, grație victoriei obținute în fața celor de la Racova Pușcași, scor 3 – 1. Urmează în clasament CSMS Vaslui, cu același număr de puncte, dar un golaveraj mai slab. Galben – verzii au obținut o victorie autoritară cu FC Rapid Brodoc, pe care au învins-o cu 6 – 0.

Scorul etapei a fost la disputa dintre FC Vulturești și ACS Moara Domnească, o reeditare a duelurilor din sezonul trecut al Ligii a V-a. Câștig de cauză au avut cei din Vulturești, care s-au impus cu 8 – 1.

Cel mai sărac meci din punct de vedere al spectaculozității a fost cel dintre Juventus Fălciu și Sporting Bârlad, acestea remizând. Soarta partidei s-a scris încă din prima parte, după ce fiecare a marcat câte un gol până la pauză.

După primele trei etape din Liga a IV-a Atletic Club Bârlad ocupă primul loc, cu nouă puncte. Urmează Flacăra Muntenii de Sus, tot cu maxim de puncte, dar golaveraj mai slab. Neînvinse sunt și AS Hușana Huși, respectiv CSMS FC Vaslui, care ocupă locurile trei, respectiv patru, cu câte șapte puncte. Racova Pușcași e pe cinci, cu șase puncte. Urmează trei echipe cu câte trei puncte: FC Vulturești, Vitis Șuletea și FC 2007 Gârceni. Sporting Bârlad e pe nouă, cu două puncte. Locurile 10 și 11 sunt ocupate de Juventus Fălciu, respectiv FC Rapid Brodoc, cu câte un punct. Lanterna roșie ACS Moara Domnească nu a reușit să obțină niciun punct până acum. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Peste 100 de gimnaste din țară vor participa la Cupa „Minigym”, la Bârlad

Cupa „Minigym” organizată la Bârlad a ajuns la a ...

Un nou club ”Credo Impact”, inaugurat pe Valea Prutului pentru 30 de copii și adolescenți din Pogănești și Chersăcosu

Un nou club ”Credo Impact”, destinat copiilor și adolescenților, ...

Cu doi campioni mondiali în 2019, Clubul „Wazary Dojo” din Bârlad este încrezător în rezultate mai bune și în găsirea unui sponsor în 2020

Anul acesta, care tocmai se încheie, a adus rezultate ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: