Google+
Home » Social » Copil de un an, salvat de pompieri după ce a rămas blocat într-un apartament din Huși

Copil de un an, salvat de pompieri după ce a rămas blocat într-un apartament din Huși

Un copil de un an și cinci luni a fost salvat de pompieri după ce a rămas blocat într-un apartament din Huși într-un moment de neatenție al tatălui său. Echipajul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui a intrat în locuință cu ajutorul unei scări, starea băiețelului fiind bună, fără a fi nevoie de intervenția vreunei echipaj medical.

Situație tragi-comică în municipiul Huși în cazul unui copilaș care a rămas încuiat în casă din cauza neglijenței tatălui său. Bărbatul a ieșit pe casa scării, moment în care fiul său a închis ușa din urmă, care era prevăzută, se pare, cu un sistem de autoblocare. În consecință, hușeanul a alertat autoritățile la numărul de urgență 112, în zonă fiind trimis un echipaj de lucru la înălțime al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui.

Pompierii au urcat pe o scară în apartament, unde au găsit copilul într-o stare bună, deși puțin cam speriat. În consecință, nu s-a impus solicitarea unui echipaj medical, mai ales că ușa a fost deblocată și s-a facilitat accesul tatălui minorului în locuință”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene.

Potrivit sursei citate, incidentul nu s-a soldat nici cu pagube materiale, în condițiile în care pompierii au găsit un geam deschis pe care au putut intra în locuință. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: