Home / Social / Copil de un an, salvat de pompieri după ce a rămas blocat într-un apartament din Huși

Copil de un an, salvat de pompieri după ce a rămas blocat într-un apartament din Huși

Un copil de un an și cinci luni a fost salvat de pompieri după ce a rămas blocat într-un apartament din Huși într-un moment de neatenție al tatălui său. Echipajul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui a intrat în locuință cu ajutorul unei scări, starea băiețelului fiind bună, fără a fi nevoie de intervenția vreunei echipaj medical.

Situație tragi-comică în municipiul Huși în cazul unui copilaș care a rămas încuiat în casă din cauza neglijenței tatălui său. Bărbatul a ieșit pe casa scării, moment în care fiul său a închis ușa din urmă, care era prevăzută, se pare, cu un sistem de autoblocare. În consecință, hușeanul a alertat autoritățile la numărul de urgență 112, în zonă fiind trimis un echipaj de lucru la înălțime al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui.

Pompierii au urcat pe o scară în apartament, unde au găsit copilul într-o stare bună, deși puțin cam speriat. În consecință, nu s-a impus solicitarea unui echipaj medical, mai ales că ușa a fost deblocată și s-a facilitat accesul tatălui minorului în locuință”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene.

Potrivit sursei citate, incidentul nu s-a soldat nici cu pagube materiale, în condițiile în care pompierii au găsit un geam deschis pe care au putut intra în locuință. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Ultima oră! Incendiu la Huși!

Pompierii secției din Huși intervin ...

Proiectul drumului strategic în valoare de 222 milioane de lei intră în execuție

de Dănuț CIOBANU  În următoarele ...

Eveniment inedit, organizat de Asociația Culturală „Constantin Hamangiu” din Bârlad

Activitatea din acest an a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: