Google+
Home » Sanatate » Un bărbat din Tutova și-a fracturat nasul, dar a zbughit-o din Spitalul „Beldiman” ca să aibă grijă de vin

Un bărbat din Tutova și-a fracturat nasul, dar a zbughit-o din Spitalul „Beldiman” ca să aibă grijă de vin

La două zile după ce a căzut din căruță, răpus de durere, un bătrân de 72 de ani din Tutova a fost nevoit să apeleze la servicii medicale de specialitate.

A venit singur la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad, adus de o durere puternică la cap și nas. Bărbatul prezenta un traumatism cranio-cerebral și unul facial, iar în urma investigațiilor s-a constatat că avea fracturate oasele nasului. Ulterior, considerând că nu e ceva grav, pacientul a părăsit spitalul, dorind să se refacă acasă, unde vinul dă să fiarbă.

Cu o zi înainte, un bărbat de 65 de ani din Perieni, căzut tot din căruță, a fost adus cu ambulanța la spitalul din Bârlad. În cădere, bărbatul se pricopsise cu un traumatism cranio-facial, cu mai multe plăgi complexe la obraz și în zona scalpului. Având în vedere complexitatea plăgilor, bărbatul internat în secția Chirurgie a fost supus unei intervenții, iar acum se reface pe patul de spital. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: