Home / Sanatate / Un bărbat din Tutova și-a fracturat nasul, dar a zbughit-o din Spitalul „Beldiman” ca să aibă grijă de vin

Un bărbat din Tutova și-a fracturat nasul, dar a zbughit-o din Spitalul „Beldiman” ca să aibă grijă de vin

La două zile după ce a căzut din căruță, răpus de durere, un bătrân de 72 de ani din Tutova a fost nevoit să apeleze la servicii medicale de specialitate.

A venit singur la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad, adus de o durere puternică la cap și nas. Bărbatul prezenta un traumatism cranio-cerebral și unul facial, iar în urma investigațiilor s-a constatat că avea fracturate oasele nasului. Ulterior, considerând că nu e ceva grav, pacientul a părăsit spitalul, dorind să se refacă acasă, unde vinul dă să fiarbă.

Cu o zi înainte, un bărbat de 65 de ani din Perieni, căzut tot din căruță, a fost adus cu ambulanța la spitalul din Bârlad. În cădere, bărbatul se pricopsise cu un traumatism cranio-facial, cu mai multe plăgi complexe la obraz și în zona scalpului. Având în vedere complexitatea plăgilor, bărbatul internat în secția Chirurgie a fost supus unei intervenții, iar acum se reface pe patul de spital. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Au venit primele doze de vaccin antigripal. Deocamdată, este imunizat personalul de la UPU, SAJ și ATI

Primele 1.250 de doze de ...

Trombostopul ar putea apărea în farmaciile din Bârlad zilele acestea

Vești bune pentru pacienții din ...

Tânără de 20 de ani, luată cu ambulanța din Autogara Vaslui, după ce i s-a făcut rău în timp ce aștepta autobuzul spre casă

O tânără de 20 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: