Google+
Home » Justitie » Vasluieni prinși băuți la volan

Vasluieni prinși băuți la volan

Doi vasluieni au fost surprinși sâmbătă de polițiștii conducând, deși aveau alcoolemia peste limita legală.

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Vaslui, care efectuau serviciul de supraveghere și control trafic pe drumul județean DJ45L, au oprit în trafic un autovehicul înmatriculat în județul Vaslui. Testarea bărbatului de 42 de ani cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,55 mg/L alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Pe strada Mihail Kogălniceanu, din Municipiul Vaslui, polițiștii au oprit în trafic un autoturism înmatriculat în Spania, al cărui conducător auto nu a respectat semnificația indicatoarelor rutiere. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul de 41 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,54 mg/L alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Cei doi bărbați, care s-au ales cu dosar penal, nu au fost singurii ghinioniști sâmbătă. Au fost testați de polițiști cu aparatul alcooltest nu mai puțin de 243 de conducători auto. În cadrul acțiunii polițiștii au reținut șase permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pe drumurile publice, două certificate de înmatriculare precum și două seturi de plăcuțe de înmatriculare. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: