Google+
Home » Social » Director nou la Crucea Roșie Vaslui

Director nou la Crucea Roșie Vaslui

De o lună Crucea Roșie Vaslui are un nou director. Carmen Carp își propune să facă cât mai vizibilă organizația și să continue acțiunile sociale și umanitare care i-au consacrat numele în județul Vaslui.

“Îmi propun să strâng cât mai mulți voluntari sub stindardul Crucii Roșii Vaslui și să asigur o cât mai bună vizibilitate la nivelul județului Vaslui”, spune noul director al Crucii Roșii Vaslui, Carmen Carp, înlocuitoarea lui Viorel Gologan la conducerea organizației.

“Vrem să atragem oamenii de afaceri pentru a-și dona acel 2% în contul Crucii Roșii, să atragem oamenii de afaceri din industria alimentară, iar cu ajutorul lor să ne continuăm seria acțiunilor umanitare și de binefacere”, a mai spus Carmen Carp.

În prezent, în cadrul unei campanii derulată alături de compania Ariston, Crucea Roșie donează mai multe boilere în zona Negrești, către centre sociale, școli și grădinițe, la școala generală din Parpanița, la grădinița din Căzănești, la școala primară din Cioatele, la școala generală Mihai David din Negrești, pentru cabinetul medical din această unitate de învățământ.

În perioada martie – mai, societatea a derulat, împreună cu Colgate – Palmolive, o campanie privind igiena și igiena orală în școlile din județ, campanie care s-a adresat unui număr de peste 5.800 de elevi, cu preponderență din localitățile de pe Valea Prutului. În afară de lecțiile de igienă, copii au primit periuțe de pliante, paste și periuțe de dinți.

Printr-o altă campanie derulată în școli, elevilor li s-au predat lecții de prima ajutor. (Cristian PĂTRAȘCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: