Google+
Home » Sport » Test de maturitate pentru Flacăra Muntenii de Sus în Liga a IV-a de fotbal

Test de maturitate pentru Flacăra Muntenii de Sus în Liga a IV-a de fotbal

Flacăra Muntenii de Sus are o misiune grea în acest weekend, atunci când primește vizita formației AS Hușana Huși. Meciul este capul de afiș al etapei a IV – a, fiind confruntarea echipelor clasate pe locurile doi, respectiv trei.

Muntenarii au avut un parcurs perfect până acum, ratând prima poziție doar datorită faptului că Atletic Club Bârlad a marcat mai multe goluri (12 față de 6), altfel ambele având același număr de puncte și același golaveraj. Flacăra Muntenii de Sus este singura echipă fără gol primit în primele trei etape ale competiției.

O defensivă redutabilă are și AS Hușana Huși, care a primit un singur gol, unul din cauza căruia însă a pierdut două puncte care se pot dovedi importante în economia campionatului. Hușenii au și un atac redutabil, marcând nu mai puțin de nouă goluri.

Un pas greșit al muntenarilor ar putea însemna pierderii contactului cu liderul Atletic Club Bârlad, care are parte de un meci teoretic mult mai facil, în compania concitadinei Sporting. Rămâne de văzut dacă Atletic Club Bârlad a rezolvat problema apărării, călcâiul lui Ahile, care le-a dat ceva emoții în primele două etape. Cu doar două goluri marcate în trei etape e greu de crezut că Sporting Bârlad îi poate pune probleme, dat fiind faptul că Atletic a reușit să revină în joc de fiecare dată când a primit gol. Meciul va avea loc duminică, de la ora 17.00.

Un alt meci de foc va avea loc între CSM FC Vaslui și Racova Pușcași, amele având șansa de a urca pe podium în cazul unui deznodământ pozitiv. Galben – verzii sunt favoriți, datorită șubrezimii dovedite de apărarea oaspeților, care a cedat de șase ori până acum, o medie de două goluri primite pe meci. Cei din Pușcași ar putea însă produce surpriza datorită forcingului ofensiv, care a dus până acum la marcarea a opt goluri.

FC Vulturești și Vitis Șuletea se înfruntă în meci direct în căutarea celui de-al doilea succes din această stagiune, fără de care ar risca să cadă în subsolul clasamentului.

FC 2007 Gârceni este are meci cu nou promovata ACS Moara Domnească, lanterna roșie a clasamentului. Lucrurile nu stau deloc bine pentru ocupanta locului opt, care a primit șapte goluri în ultimele două etape și are nevoie de puncte ca de aer în fața echipelor din subsolul clasamentului pentru a spera la o redresare.

FC Rapid Brodoc nu a reușit până acum să impresioneze, acuzând din plin puterea adversarilor întâlniți, marcând în primele trei etape doar un gol și primind nu mai puțin de opt. Aceasta o va înfrunta pe Juventus Fălciu, care deși are tot un punct în clasament a arătat că e combativă, marcând de cinci ori și primind șapte goluri. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: