Google+
Home » Justitie » Bătaie cruntă la Clubul Obsession din Bârlad

Bătaie cruntă la Clubul Obsession din Bârlad

Clubul Obsession din Bârlad a fost, iarăși, gazda unei bătăi crunte între două găști. Cinci bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 31 de ani, din comuna Berești, județul Galați, au mâncat o bătaie soră cu moartea, sâmbătă seară, de la trei bârlădeni care și-au simțit masculinitatea călcată în picioare după ce fetele care îi însoțeau le-au fost suflate de sub nas.

Toată scena s-a petrecut în jurul orei 1:30, în toaleta clubului. Băieții din Berești au venit special să se distreze în Clubul Obsession. După mai multe pahare de alcool consumate, aceștia și-au dat seama că distracția fără fete nu are haz, așa că s-au gândit să abordeze niște domnișoare care li s-au părut lor ”disponibile”. Răniți în orgoliul masculin, trei tineri din Bârlad, care se străduiau, de asemenea, să le cucerească pe fete, s-au simțit provocați de îndrăzneala celor din Berești. După câteva îmbrânceli și înjurături, tinerii gălățeni au ieșit să fumeze pe terasă, dar au avut surpriza de a fi urmați de bârlădeni, care nu s-au lăsat cu una cu două.

Aceștia din urmă i-au împins pe musafirii nepoftiți în toaleta clubului, știind că acolo nu se află camere de supraveghere, unde le-au administrat din belșug pumni și picioare. Norocul gălățenilor a fost un martor care a sunat la 112, după ce a văzut că bodyguarzii clubului nu intervin, așa încât, la scurt timp, la fața locului au sosit și forțele de ordine.

„Am plecat acum, dar ne vom întoarce cu târnăcoapele să ne facem dreptate!”, au fost auziți amenințând, la plecare, cei cinci bărbați bătuți de către bârlădeni.

Contactat de jurnaliștii Est News pentru mai multe detalii,  Viorel Ciobanu, patronul clubului, a negat existența vreunui scandal.

”Nu este adevărat, nu s-a întâmplat nimic”, ne-a spus  Ciobanu, care, în momentul în care i-am pomenit despre intervenția polițiștilor, a închis telefonul.

„Am fost sesizați în jurul orei 1:30, pentru a interveni într-un club din Bârlad. În cauză s-a deschis dosar penal pentru loviri și alte violențe”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliției Județene Vaslui. (Crina BUTA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: