Home / Sport / Vasluiul, două medalii de aur și una de bronz a Cupei Mondiale de Taekwon-do din Australia

Vasluiul, două medalii de aur și una de bronz a Cupei Mondiale de Taekwon-do din Australia

Clubul Sportiv ”Liga de Est” din Vaslui a reușit o performanță remarcabilă la Cupa Mondială de Taekwon-do din Australia, cu două medalii de aur și una de bronz, ceea ce demonstrează încă o dată că este printre cele mai bune din lume. Pe lângă sportivi, meritul pentru rezultatele clubului vasluian este, în egală măsură, și a antrenorului Mihai Hondru.

Numele județului nostru este purtat cu cinste în lume de sportivii care concurează la diverse competiții de prestigiu. De această dată este vorba de Clubul Sportiv ”Liga de Est” Vaslui, care, la Cupa Mondială de Taekwon-do de la Sydney, Australia, a obținut două medalii de aur și una de bronz. Prima care a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului a fost Adelina Alicia Mihai, la proba de luptă senioare individual feminim – 68 kg. Cea de-a doua medalie, una de bronz, a fost câștigată de Mircea Hondru, la categoria de tehnici speciale individual seniori masculin. Ultima performanță de la Sydney a celor de la ”Liga de Est” Vaslui aparține Andrei Larisa Ghețeu pentru care, la fel ca și în cazul colegii sale Adelina Alecia, a cântat imnul României. Fiind singura sportivă care a reușit să spargă la tehnica de mână din cele 25 de concurente de la această probă, Andra Larisa a câștigat medalia de aur la ”spargeri forță seniori feminin”.

”Felicitări lui!!! Omul special de lângă mine! Omul care nu m-a lăsat niciodată să cad, omul care m-a ridicat mereu atunci când am crezut că nu mai pot și omul care a crezut mereu în mine, chiar și atunci când nici eu nu mai credeam! Lui ii datorez astăzi totul! Mulțumesc Mihai Hondru! Mulțumesc sponsorilor și, nu în ultimul rând, părinților mei, care mă iubesc atât de mult și investesc toată încrederea lor în mine! Vă iubesc!”, a postat pe pagina sa de socializare Andra Larisa Ghețeu.

Clubul Sportiv ”Liga de Est” Vaslui este condus de antrenorul Mihai Hondru și a reprezentat România la Cupa Mondială de Taekwon-do de la Sydney. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Cluburile din România au fentat regulamentul UEFA și vor avea de suferit după ieșirea din starea de urgență: „Este o adevărată problemă”

Emilian Hulubei, președintele Asociației Fotbaliştilor Amatori si Nonamatori din ...

Daniel Ghiță se revoltă: „Nu muriți de COVID-19, muriți că nu mai aveți aer să respirați!”

Daniel Ghiță, cel mai bun kickboxer român, trage un ...

Biletul Zilei » 100% fotbal pentru profit!

Biletul Zilei de astăzi cuprinde trei selecții din fotbal ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: