Home / Justitie / Bărbat înjunghiat de ginere pe un drum din Tătărăni

Bărbat înjunghiat de ginere pe un drum din Tătărăni

Un bărbat de 43 de ani, din Tărărăni, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat în spate cu un cuțit de către ginerele cu 13 ani mai tânăr. Polițiștii l-au lăsat în libertate pe atacator sub acuzația de loviri sau alte violențe, fără a stabili cu exactitate ce anume a stat la baza conflictului dintre cei doi.

La un pas de crimă, însă cu autorul cercetat în stare de libertate. Este cazul unui tânăr de 30 de ani care și-a atac socrul cu un cuțit în timp ce se aflau pe un drum din localitatea Tătărăni. Victima, un bărbat de 43 de ani, a ajuns în stare gravă la spital, cu o rană gravă în spate și un traumatism la cap.

Cei doi se aflau pe un drum din localitatea Tătărăni când, în urma unor discuții contradictorii, bărbatul de 43 de ani a fost înjunghiat în zona hemitorace stâng cu un cuțit. De asemenea, victima a suferit și un traumatism cranio-cerebral, cel mai probabil în urma unei lovituri”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

În urma leziunilor grave suferite, bărbatul de 43 de ani a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Medicii de la această unitate au decis transferul victimei la o clinică de specialitate din Iași.
Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele atacatorului pentru loviri sau alte violențe. Însă, anchetatorii ar putea schimba încadrarea juridică a faptei în funcție de numărul de zile de spitalizare al victimei și de certificatul constatator al medicilor.
(Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Reguli drastice pentru firmele care realizează lucrări funerare în cimitirele bârlădene

Gata cu harababura! Conducerea Direcției ...

Investiții de proporții la Epureni

La Epureni sunt deschise mai ...

Gospodărie cuprinsă de flăcări în comuna Duda Epureni. O bucătărie de vară a ars complet, fără a exista victime

O gospodărie particulară din localitatea ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: