Google+
Home » Justitie » Bărbat înjunghiat de ginere pe un drum din Tătărăni

Bărbat înjunghiat de ginere pe un drum din Tătărăni

Un bărbat de 43 de ani, din Tărărăni, a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat în spate cu un cuțit de către ginerele cu 13 ani mai tânăr. Polițiștii l-au lăsat în libertate pe atacator sub acuzația de loviri sau alte violențe, fără a stabili cu exactitate ce anume a stat la baza conflictului dintre cei doi.

La un pas de crimă, însă cu autorul cercetat în stare de libertate. Este cazul unui tânăr de 30 de ani care și-a atac socrul cu un cuțit în timp ce se aflau pe un drum din localitatea Tătărăni. Victima, un bărbat de 43 de ani, a ajuns în stare gravă la spital, cu o rană gravă în spate și un traumatism la cap.

Cei doi se aflau pe un drum din localitatea Tătărăni când, în urma unor discuții contradictorii, bărbatul de 43 de ani a fost înjunghiat în zona hemitorace stâng cu un cuțit. De asemenea, victima a suferit și un traumatism cranio-cerebral, cel mai probabil în urma unei lovituri”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

În urma leziunilor grave suferite, bărbatul de 43 de ani a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Medicii de la această unitate au decis transferul victimei la o clinică de specialitate din Iași.
Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele atacatorului pentru loviri sau alte violențe. Însă, anchetatorii ar putea schimba încadrarea juridică a faptei în funcție de numărul de zile de spitalizare al victimei și de certificatul constatator al medicilor.
(Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: