Home / Sport / Handbalistele junioare 1 de la LPS Vaslui sunt în cărți pentru calificarea în Grupele Principale “Valoare”

Handbalistele junioare 1 de la LPS Vaslui sunt în cărți pentru calificarea în Grupele Principale “Valoare”

Handbalistele junioare 1 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui au parcurs bun în Campionatul Național, reușind să urce pe podium. O singură înfrângere, în fața liderului și două victorii este bilanțul de până acum al vasluiencelor, suficient să le plaseze pe loc calificabil pentru Grupele Principale “Valoare”. În faza următoare a competiției se califică primele trei echipe din grupele geografice.

Vasluiencele au învins sâmbătă pe HC Buhuși, scor 38 – 29, după ce aveau deja un avantaj confortabil la pauză, scor 18 – 14. Rezultatul înregistrat plasează LPS Vaslui pe locul trei, cu patru puncte, la egaltiate cu LPS Roman, ocupanta locului secund. Lider este LPS Iași, cu maxim de puncte după primele trei etape.

Locul patru este ocupat de HC Buhuși, cu două puncte, iar pe cinci se clasează LPS Suceava, cu același număr de puncte. Lanterna roșie LPS Piatra Neamț este singura echipă care nu a obținut niciun punct până acum.

Vasluiencele au șansa unui galop de sănătate care să le dea un plus de încredere necesar înaintea duelurilor de foc cu principalele contracandidate la calificare. Vor întâlni luni viitoare cea mai slabă echipă din serie, cea a nemțencelor. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

Bârladul a purtat noroc echipei CSM Știința Baia Mare, noua campioană a României la rugby

Finala SuperLigii CEC Bank la ...

Bârladul găzduiește finalele SuperLigii CEC Bank, în premieră. Bârlădenii vor putea urmări meciul de retragere al campionului Ovidiu Tonița

de Mihaela NICULESCU Bârladul va ...

%d blogeri au apreciat: