Home / Social / 420.000 de lei, cheltuielile estimate pentru Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”

420.000 de lei, cheltuielile estimate pentru Festivalul Umorului ”Constantin Tănase”

420.000 de lei este suma pe care o estimează autoritățile că o vor cheltui pentru Bienala Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui. Banii sunt necesari pentru plata zecilor de spectacole de teatru și proiecții de film din cele opt zile de festival, finanțarea fiind asigurată atât de la bugetul Consiliului Județean și Primăriei Vaslui cât și din vânzarea de bilete și abonamente.

Obrazul subțire cu cheltuială se ține. Așa pare să se întâmple și în cazul Bienalei Umorului ”Constantin Tănase” pentru care organizatorii au asigurat un buget total de 420.000 de lei. Sumele provin în egală măsură, câte 150.000 de lei, de la Consiliul Județean și Primăria Vaslui, diferența provenind din încasările de pe bilete și abonamente.

Estimăm să încasăm 120.000 de lei din vânzarea de bilete și abonamente. Însă, nu este obligatoriu să cheltuim întregul buget previzionat. Este posibil ca suma cheltuită să fie mai mică”, ne-a declarat directorul Centrului Județean pentru Promovarea și Conservarea Culturii Tradiționale Vaslui, Lucian Onciu.

Bugetul asigurat de către Primăria Vaslui și Consiliul Județean este necesar pentru plata artiștilor trupelor de teatru care au venit la Vaslui până acum și care vor mai evolua până duminică în cadrul festivalului. De asemenea, din aceleași sume se asigură și plata celorlalte cheltuie, inclusiv a trofeelor și premiilor acordate în cadrul concursurilor desfășurate în cadrul festivalului. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Firmele vasluiene și-au învățat lecția după ultima criză economică, populația nu!

Amânarea plății ratelor la bănci cu până la nouă ...

Peste 200 de polițiști din județul Vaslui, mobilizați pe frontul anticoronavirus

La data de 26 martie 2020, situația epidemiologică din ...

Bătrânii vasluieni către Guvernul României: ”Suntem îngroziți de prețurile la alimente și medicamente!”

de Dănuț CIOBANU  Persoanele în vârstă din județul Vaslui ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: