Home / Social / Hai la teatru, dar hai și la film!

Hai la teatru, dar hai și la film!

de Cristian PĂTRAȘCU

În a treia zi de Festival al Umorului, teatru a cedat puțin spațiu și filmului, prin conferința “Constantin Chiriac, actor de teatru și film”, care a avut loc dimineață la Biblioteca Județeană, dar mai ales prin proiecțiile Caravanei TIFF de la Teatru de Vară.

“Hai la teatru!”, au fost îndemnurile de duminică și luni ale organizatorilor acestei ediții a Festivalului de Umor “Constantin Tănase”, transmise pe rețele de socializare și în presă. Ieri însă, în a treia zi de festival, au spus și “Hai la film!”. Asta pentru că ziua a debutat la Sala TinART de la Biblioteca Județeană “Nicolae Milescu Spătaru” cu conferința “Constantin Chiriac, actor de teatru și film”, dar mai ales pentru că s-a încheiat la Teatru de Vară cu proiecția de film “Ghinionistul”, în regia lui Iura Luncașu, prezentată de Caravana TIFF, începând cu ora 19.45.

Între timp, spectatori ai festivalului au fost și copiii, care au putut urmări în Sala mare a Casei de Cultură, care poartă numele marelui vasluian, piesa “Copilăria marilor muzicieni – Rossini și povestea lui Wilhelm Tell”, în regia Monicăi Ciută, act artistic prezentat de Teatrul “Odeon” și Asociația “Clasic e fantastic”.

De la ora 17.30 a urmat un moment special în Sală Studio a Casei de Cultură, recitalul “Domnul și frate Eminescu”, susținut de Constantin Chiriac, pentru ca, de la oa 19.00, în Sala mare Teatrul “Odeon” să revină cu piesa pentru care s-au vândut cel mai repede biletele la această ediție a festivalului, “Gaițele”, de Alexandru Kirițescu, în regia lui Alexandru Dabija.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Blestemul COVID-19. Antreprenorii vasluieni au înroșit telefoanele de la Inspecția Socială și Forțele de Muncă

de Dănuț CIOBANU  În cursul zilei de ieri, telefoanele ...

Prognoze sumbre: peste 5.000 de șomeri în privat, reduceri de personal și tăieri de salarii la bugetari

de Dănuț CIOBANU  Situația economică de la nivelul județului ...

AJPIS Vaslui va plăti indemnizația de sprijin pentru micile afaceri afectate de criza COVID-19

Începând de astăzi, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspectie ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: