Google+
Home » Justitie » Racoviță, bârlădeanul cu 10 dosare penale, s-a dat în spectacol în Clubul Ground. Patronul clubului, apel pe rețelele de socializare

Racoviță, bârlădeanul cu 10 dosare penale, s-a dat în spectacol în Clubul Ground. Patronul clubului, apel pe rețelele de socializare

Cristi Racoviță, „șmecherul” cu zece dosare penale pentru că a condus fără permis de conducere, continuă scandalurile, rupându-și tricoul de pe el de nervi.

Sâmbătă seara a fost protagonistul unui conflict din clubul Ground din Bârlad. După mai multe pahare de alcool consumate s-a luat la ceartă cu un grup venit să se distreze.

Bodyguarzii clubului au observat la timp comportamentul tânărului în vârstă de 23 de ani și l-au dat afară din locație. Acesta s-a enervat peste măsură și și-a rupt hainele de pe el, arătându-și „mușchii” și furia în fața paznicilor.

Patronul clubului Ground a postat pe rețelele de socializare un mesaj adresat cetățenilor care îl cunosc pe „fiorosul” Cristian.

„Cine poate să îmi dea detalii despre acest tânăr necăjit, că și-a uitat tricoul la club sâmbătă, și vreau să i-l dau înapoi. Vă rog, să îmi scrieți în privat unde îl pot găsi ca să îi înapoiez tricoul ca să nu moară de frig.”, a scris Mihai Bălici.

Reamintim faptul că Racoviță  a reușit să ”colecționeze” zece dosare penale, după  mai multe scandaluri și după ce aproape doi ani la rând a condus un autoturism BMW pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere. A fost reținut în nenumărate rânduri de către polițiștii de la Bârlad, Murgeni, Fălciu, Pogana și Zorleni. (Crina BUTA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: