Home / Sport / Victorie mare pentru handbaliștii juniori 2 de la LPS Vaslui

Victorie mare pentru handbaliștii juniori 2 de la LPS Vaslui

Handbaliștii juniori 2 de la LPS Vaslui sunt în continuare lideri în Campionatul Național, după confruntarea de foc cu LPS Piatra Neamț. În ciuda înfruntării unui adversar de calibru, care invinsese la 13 goluri în etapa precedentă, vasluienii au reușit să obțină toate punctele puse în joc.

Nu a fost deloc o misiune ușoară, pentru că nemțenii au fost mai bine conectați la joc în prima parte, intrând la pauză cu avantaj de două goluri. Echipa pregătită de Liviu Gugleș nu a cedat însă, astfel că LPS Vaslui s-a impus în cele din urmă, scor 34 – 33.

Rezultatul obținut este de o importanță crucială, pentru că se va ține cont de rezultatele directe dintre echipele de pe primele locuri mai departe, cu zestrea aceasta se merge și în seria valorică 1.

De eșecul nemțenilor au profitat alte două echipe care au șanse reale la calificarea în faza următoare a competiției. LPS Suceava a rămas pe locul doi, deși a stat, datorită victoriei obținute în prima etapă și a bonusului de un punct pentru respectarea cerințelor taliei. LPS Iași nu a reușit să urce pe podium, dar a egalat la puncte (2) pe LPS Piatra Neamț, după ce a obținut o victorie categorică, scor 42 – 26 cu LPS Botoșani.

Pentru LPS Vaslui urmează, sâmbătă, confruntarea cu LPS Botoșani, ceea ce ar trebui să fie un galop de sănătate. Lanterna roșie nu a obținut niciun punct până acum și are o defensivă dezastruoasă. A primit nu mai puțin de 75 de goluri in doar două partide, peste 30 pe meci. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: