Google+
Home » Social » Mașină mortuară, lovită de un TIR într-una din curbele de la Dragomirești

Mașină mortuară, lovită de un TIR într-una din curbele de la Dragomirești

O mașină mortuară înmatriculată în județul nostru a fost lovită de un TIR de Ialomița într-una din celebrele curbe de la Dragomirești, după ce șoferul autotrenului a virat prea din scurt. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu avarii, în special la vehicul mortuar.

Ziua și accidentul în curbele de la Dragomirești, având ca ”protagonist” de fiecare dată un TIR. Față de ziua anterioară, când un autotren s-a răsturnat în afara șoselei, miercuri după-amiază un TIR a rașchetat o mașină mortuară. De vină se pare că ar fi, potrivit primelor cercetări ale polițiștilor de la Rutieră, conducătorul autotrenului, un bărbat de 57 de ani, care a luat curba prea în loc în serpentine. În consecință, mașina mortuară a ieșit ”șifonată”, spre nemulțumirea șoferului, un tânăr de 22 de ani din Vaslui.

Accidentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagubele materiale. Cei doi conducători auto au fost conduși la spital în vederea prelevării de probe biologice de sânge pentru a se stabili dacă au consumat alcool”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Polițiști nu au stabilit încă nicio sancțiune pentru vreo unul din șoferi, o decizie în acest sens urmând a se lua după finalizarea cercetărilor. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: