Home / Sport / Meci cu scântei în Liga a IV-a, între echipele cu cele mai bune atacuri

Meci cu scântei în Liga a IV-a, între echipele cu cele mai bune atacuri

Spectacolul este asigurat sâmbătă pentru vasluienii iubitori de fotbal, pentru că de la ora 16.30 va avea loc în Liga a IV-a o confruntare între două echipe care caută golul cu orice preț. Deznodământul este imprevizibil în ciuda faptului că între liderul Atletic Bârlad și FC Vulturești e o distanță de șase puncte în clasament.

Ambele au primit doar șase goluri în patru etape și doar unul în ultimele două partide. În ce privește numărul de goluri marcate, Atletic Club Bârlad a marcat până acum nu mai puțin de 15 goluri, iar gazdele au reușit o cifră chiar mai frumoasă, învingând de 16 ori apărările adverse.

Pentru Atletic Club Bârlad ar fi primul test serios, echipele învinse de ea până acum situându-se în subsolul clasamentului, pe ultimele patru locuri. Deși întâlnesc o echipă mai puternică bârlădenii sunt favoriți și de această dată, dacă luăm în calcul ce au făcut cei de la FC Vulturești până acum. Cele două victorii înregistrate de aceștia au venit în fața unor echipe care au demonstrat că nu pot emite prea mari pretenții. În meciurile cu adversari mai combativi FC Vulturești a pierdut, scor 2 – 3 cu Racova Pușcași și 0 – 2 cu Flacăra Muntenii de Sus.

Nu mai puțin de trei formații abia așteaptă pasul greșit al bârlădenilor, pentru a le fura coroana. Principala favorită este AS Hușana Huși, ocupanta locului doi, care probabil va reuși un galop de sănătate, pentru că va juca împotriva celor de la ACS Moara Domnească. Lanterna roșie a primit până acum nu mai puțin de 16 goluri, iar hușenii au o medie de trei goluri marcate pe meci. Celelalte două, CSM FC Vaslui și Flacăra Muntenii de Sus, se vor duela în meci direct pentru șansa de a urca pe primul loc.

Racova Pușcași este favorită în fața celor de la Juventus Fălciu, iar dacă învinge are șansa de a urca două locuri în clasament. În aceeași situație se regăsește și FC Gârceni, care are șansa de a-și mai îndulci startul de sezon nereușit, în fața celor de la Vitis Șuletea.

Atletic Club Bârlad e lider in Liga a IV-a cu 12 puncte. Completează podiumul AS Hușana Huși și FC Vaslui, cu câte 10 puncte. Pe patru este Flacăra Muntenii de Sus, cu 9 puncte. Urmează trei echipe cu câte 6 puncte: FC Vulturești, Racova Pușcași și FC Gârceni. Locul opt este ocupat de FC Rapid Brodoc, cu 4 puncte. Vitis Șuletea se clasează pe locul nouă, cu 3 puncte. Sporting Bârlad e pe 10, cu doar două puncte. Locul 11 este ocupat de Juventus Fălciu, cu 1 punct. Lanterna roșie ACS Moara Domnească are 0 puncte. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de la Clubul Sportiv ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: