Home / Social / Festivalul Umorului ”perturbă” referendumul

Festivalul Umorului ”perturbă” referendumul

Festivalul Umorului ”Constantin Tănase” Vaslui se pare că ”perturbă” referendumul de la sfârșitul acestei săptămâni, în condițiile în care cele două secții de votare din foaierul Casei de Cultură nu mai pot funcționa acolo din cauza spectacolelor de teatru. În consecință, locuitorii din zona centrală a municipiului reședință vor vota la Biblioteca Județeană și Muzeul ”Ștefan cel Mare”, în timp ce Biroul Electoral Județean funcționează în Palatul Administrativ.

Chiar dacă suntem în plin festival de umor, când vine vorba de votare, nu este de glumit. Așa că autoritățile au hotărât să nu amestece cele două evenimente importante pentru comunitate, Bienala Umorului ”Constantin Tănase” și referendum. În consecință, secțiile de votare care ar fi trebuit să funcționeze în foaierul Casei de Cultură Vaslui au fost mutate și vor funcționa în zilele de sâmbătă și duminică în ”Sala Arta” a Muzeului Județean Vaslui, cu intrarea dinspre fostul cinematograf ”Modern”, și în holul de la intrarea în Biblioteca Județeană.

Festivalul Umorului a ”mutat” și sediul Biroului Electoral Județean Vaslui. Dacă până la acest referendum funcționa la etajul doi al aceleași Case de Cultură, acum își desfășoară activitatea în Palatul Administrativ, mai precis la etajul IV, camera 401. Aici se vor primi reclamațiile din partea celor care constată abateri, însă și dosarele de la președinții celor 525 de secții de votare existente la acest referendum la nivelul județului. Tot în Palatul Administrativ, mai precis în sala mare de ședințe, sunt depozitate, sub paza jandarmeriei, și buletinele de vot ce vor fi împărțite către primării și, ulterior, către președinții secțiilor de votare. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Fostul director al Liceului ”Ion Mincu”, unul dintre cei mai longevivi șefi din județ, condus pe ultimul drum

Fostul director al Liceului ”Ion ...

Studenții vasluieni își închid afacerile pe bandă rulantă

Majoritatea firmelor înființate de studenții ...

Municipiul Bârlad va fi gazda unui simpozion dedicat adolescenților

de Dănuț CIOBANU Luni, 23 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: