Home / Sport / Încă un galop de sănătate pentru CSM Vaslui?

Încă un galop de sănătate pentru CSM Vaslui?

Echipa de handbal a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Vaslui va juca sâmbătă, în deplasare, cu CSU Suceava, în cadrul etapei a treia din Divizia A. Vasluienii vor avea de furcă, de la ora 17.00, cu ocupanta locului doi din serie, singura care mai are golaveraj pozitiv.

Sucevenii au reușit să învingă doar pe CSM Bacău, lanterna roșie a seriei. În celălalt meci disputat până acum au pierdut în fața formației CSU Galați. CSU Suceava nu a reușit să învingă o echipă care și-a arătat din plin limitele. Pentru că gălățenii au pierdut apoi în fața celor de la CSU CNOT Brașov, echipa pe care vasluienii o spulberau în debutul sezonului, scor 37 – 18.

CSM Vaslui nu are cum să piardă fotoliul de lider nici dacă suferă o înfrângere în fața sucevenilor, datorită golaverajului impresionat, +30. Ar putea fi însă egalată însă de una, două, sau chiar trei formații. O victorie a celor de la CSU Suceava ar face ca aceasta să acumuleze o zestre de șase puncte, la fel ca CSM Vaslui. CSU Galați se află în aceeași situație dacă va învinge pe teren propriu pe CSM Bacău. CSM Botoșani și CSU CNOT Brașov se vor înfrunta în duel direct pentru șansa de a urca pe podium după a doua victorie obținută în serie, deși au șanse mici, datorită golaverajului negativ. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: