Home / Justitie / Peste 2.600 de pachete cu țigări de contrabandă, ascunse în plafonul dublu al unui microbuz

Peste 2.600 de pachete cu țigări de contrabandă, ascunse în plafonul dublu al unui microbuz

Echipa comună de control de la Vama Albița, formată din polițiști de frontieră și inspectori vamali, a descoperit ascunse în scopul sustragerii de la controlul de frontieră în plafonul dublu al unui microbuz, 2.698 de pachete cu țigări de diferite mărci, cu timbru de acciză Republica Moldova.

Cetățeanul român Petru H., în vârstă de 28 de ani a vrut să intre în țară cu marfa de contrabandă miercuri. La controlul amănunțit efectuat asupra mijlocului de transport și persoanei, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a descoperit ascunsă în spații special amenajate în plafonul dublu al mijlocului de transport, cantitatea totală de 2.698 de pachete cu țigări, de diferite mărci, cu timbru de acciză R. Moldova.

Conform prevederilor legale, țigările în valoare totală de 12.410 lei au fost reținute în vederea confiscării, iar bărbatul în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 lei și microbuzul în valoare de 13.800 lei a fost indisponibilizat în vederea confiscării. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

”Trei ceasuri rele” pentru mai mulți copii și bătrâni din județ, victime ale unor accidente

Mai mulți copii și bătrâni ...

O bârlădeancă a fost furată la ea în casă de o escroacă ce se dădea reprezentanta unei asociații umanitare

O femeie de 87 de ...

Ce trebuie să știe tinerii vasluieni care vor să aleagă cariera de polițist

Cei care doresc să îmbrace ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: