Home / Justitie / Peste 2.600 de pachete cu țigări de contrabandă, ascunse în plafonul dublu al unui microbuz

Peste 2.600 de pachete cu țigări de contrabandă, ascunse în plafonul dublu al unui microbuz

Echipa comună de control de la Vama Albița, formată din polițiști de frontieră și inspectori vamali, a descoperit ascunse în scopul sustragerii de la controlul de frontieră în plafonul dublu al unui microbuz, 2.698 de pachete cu țigări de diferite mărci, cu timbru de acciză Republica Moldova.

Cetățeanul român Petru H., în vârstă de 28 de ani a vrut să intre în țară cu marfa de contrabandă miercuri. La controlul amănunțit efectuat asupra mijlocului de transport și persoanei, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a descoperit ascunsă în spații special amenajate în plafonul dublu al mijlocului de transport, cantitatea totală de 2.698 de pachete cu țigări, de diferite mărci, cu timbru de acciză R. Moldova.

Conform prevederilor legale, țigările în valoare totală de 12.410 lei au fost reținute în vederea confiscării, iar bărbatul în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 lei și microbuzul în valoare de 13.800 lei a fost indisponibilizat în vederea confiscării. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un bărbat din Bălțați și-a înjunghiat fratele după o ceartă la băutură

A trecut razant pe lângă moarte! ...

Copil accidentat pe o trecere pentru pietoni din Vaslui. Șoferul, amendat și lăsat fără permis

Un copil de 9 ani a ...

Bărbatul care și-a omorât concubina, în stare critică la spital după ce a făcut infarct

Bărbatul din Pădureni care și-a ucis ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: