Home / Social / Primarul liberal al Bârladului le dă clasă pesediștilor votați de morți: el s-a pozat cu un bărbat care-a murit și i-a urat chiar ”La mulți ani!”

Primarul liberal al Bârladului le dă clasă pesediștilor votați de morți: el s-a pozat cu un bărbat care-a murit și i-a urat chiar ”La mulți ani!”

de Simona MIHĂILĂ

Dorel la Primăria Bârlad. Ultima ispravă a primarului liberal Dumitru Boroș i-ar face să roșească de invidie chiar și pe ″rivalii″ săi din PSD Teleorman, care cȃștigă alegeri cu liste electorale pe care se află persoane decedate.

De Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, edilul-șef al Bârladului s-a grăbit să le arate bătrânilor din Bârlad ce mult îi prețuiește, drept pentru care a postat pe pagina oficială a Primăriei Bârlad o fotografie în care strânge călduros mâna unui bătrân.

La finalul mesajului sforăitor care însoțește ilustrația, Boroș le urează seniorilor un sincer ”La mulți ani!” și să fie sănătoși ”în continuare”. Surpriza a venit din partea internauților care au recunoscut persoanele din poză și care l-au informat, extrem de amuzați, pe primar că bărbatul căruia îi strânge mâna și-l felicită cu patos este mort.

”Dumnezeu să-l odihnească în pace! A votat și a murit! Bietul Bașa.”

”Omul din imagine, care stă jos, e mort demult.”

”Adevărat, domnule primar! Bărbatul cu care dați mâna e mort de un an sau doi. E o rudă de-a mea.”

Acestea sunt câteva dintre comentariile celor care au ținut să-și manifeste unii stupefacția, unii amuzamentul, iar alții disprețul față de proasta inspirație a edilului-șef sau a sfătuitorilor săi.  Evident, așa cum chiar un internaut a sesizat, poza pare a fi tocmai din campania electorală, când Boroș bătea străzile orașului în lung și în lat pentru a-i convinge pe bârlădeni să-l voteze.

Să ne reamintim promisiunile lui Boroș: ”Cel puțin 4 cluburi ale pensionarilor, cȃte unul pentru fiecare an de mandat”

Atunci și-a deșertat sacul cu promisiuni care de care mai gogonate și tot atunci împărțea generos pliante și broșuri în care explica cum va înflori Bârladul și ce minuni are el în plan pentru persoanele vârstnice.

Pănă acum, singurul tratament de care au parte pensionarii bârlădeni e același pe care Boroș îl aplică mortului din poză: le zȃmbește, le strȃnge mȃna pe la petreceri dansante organizate de CARP și se fotografiază cu ei prin biserică, la celebrarea nunții de aur. Nimic în plus, deși le-a promis acestora că va face tot posibilul să le ofere bătrȃneți mai ușoare: ″Voi amenaja, în diferite puncte ale orașului, cel puțin 4 cluburi ale pensionarilor, cȃte unul pentru fiecare an de mandat. Aici, vȃrstnicii vor fi antrenați în acțiuni de socializare, de relaxare.″

A trecut de jumatea mandatului, iar pensionarii Bârladului și-au luat deja adio de la gândul că vor socializa în cluburile lui Boroș. Cel mai probabil, pȃnă în 2020, primarul le va adresa numai aceleași mesaje de felicitare, postate pe site-ul instituției pe care o conduce, adică acolo unde puține persoane în vȃrstă ajung să le și citească.

Domnule Boroș, da, aveți dreptate, probabil că ziua persoanelor vȃrstnice ar trebui să fie în fiecare zi, pentru ca astfel să vă aduceți aminte și dumneavoastră de cei care v-au dat votul, crezȃnd că le veți oferi, în cei de pe urmă ani din viață, șansa de a trăi într-un oraș de provincie modern, civilizat, cu zeci de proiecte în derulare și plin investitori. Așa cum le-ați promis înainte de a fi ales primar.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Cum rezolvă primarul „Pinocchio” problema spațiului locativ la Bârlad

de Mihaela NICULESCU   Mințită și abandonată. Așa se ...

Expoziție dedicată luptei polonezilor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial

Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui și Consiliul Județean ...

Vasluiul va fi în următorii ani unul din județele cu cei mai puțini salariați din România

de Dănuț CIOBANU  Județul Vaslui va avea în următorii ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: