Google+
Home » Politic » Primul mesaj antireferendum din județ, postat chiar pe clădirea celor de la Serviciul de Protecție Internă

Primul mesaj antireferendum din județ, postat chiar pe clădirea celor de la Serviciul de Protecție Internă

Primul mesaj din județ împotriva referendumului privind redefinirea familiei a fost postat pe o clădire din centrul municipiului Vaslui care a fost cumpărată de ceva vreme de către Ministerul Afacerilor Interne pentru Serviciul de Protecție Internă. Cei care au pus afișul pe o stradă foarte circulată consideră că prin votul de la referendum s-ar susține ura, sfatul acestora fiind ca populația să nu se ducă la ”referendumul PSD”.

Deși, la o primă vedere, ar părea că referendumul de sâmbătă și duminică va trece fără niciun fel de probleme, lucrurile par să nu stea chiar atât de bine pentru organizatorii acestuia. Dovadă sunt și mesajele, care au început să se înmulțească în aceste zile, a celor care contestă referendumul și nu neapărat prin ceea ce se dorește efectiv cu această acțiune, cea de redefinire a familiei, ci prin faptul că este organizat de PSD. Un astfel de mesaj a apărut, în premieră pentru județul nostru, chiar în centrul municipiului Vaslui, mai precis pe fosta clădire de birouri a Romtelecom care, de câțiva ani, a fost cumpărată de Ministerul Afacerilor Interne pentru Serviciul de Protecție Internă, fostul ”Doi și-un sfert”. Cei care au pus afișul consideră că prin votul de la sfârșitul acestei săptămâni s-ar susține ura, sfatul acestora fiind ca populația să nu se ducă la ”referendumul PSD”. Mesajul, foarte vizibil de altfel, nu era asumat de nimeni, acesta nefiind semnat.

În contrapartidă, cutiile poștale ale blocurilor din Vaslui au fost umplute în aceste zile cu pliante prin care locuitorii sunt sfătuiți să meargă la referendum și să pună ștampila pe ”DA”, adică pentru modificarea acelui articol din constituție care face referire la căsătorie. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: