Home / Justitie / (VIDEO) Încercări de resuscitare a unui bărbat, în zona fostului Cinema ”Bârladul”. UPDATE Medicii au declarat decesul

(VIDEO) Încercări de resuscitare a unui bărbat, în zona fostului Cinema ”Bârladul”. UPDATE Medicii au declarat decesul

UPDATE Încercările de resuscitare a bătrânului de 75 de ani, de la Podul Turcului, au eșuat. Medicul de pe ambulanță a declarat decesul.

 

Momente de panică, chiar în aceste momente, la Bârlad, în zona fostului Cinematograf ”Bârladul”,  unde un echipaj de ambulanță încearcă, de aproximativ 30 de minute, să resusciteze un bărbat, pe trotuar.

Omul, în vârstă de 75 de ani, era adus de familie, cu un autoturism, de la Podul Turcului, spre Spitalul de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad. I se făcuse rău încă de acasă, iar membrii familiei au sunat la 112. Ambulanța chemată urma să îl transporte la spitalul din Bacău, însă familia a refuzat, distanța față de Bârlad este mai mare.

Membrii familiei l-au urcat pe bătrân în mașină pentru a-l aduce la Bârlad. Imediat ce au intrat în oraș, au sunat din nou la 112 pentru a chema ambulanța de aici. Bătrânul intrase, deja, în stop cardio respirator. Medicul de pe ambulanță a decis ca manevrele de resuscitare să înceapă chiar acolo, în stradă, deoarece exista riscul ca bărbatul să moară până la spital.

Vom reveni cu amănunte.

About Simona Vasile

x

Check Also

O șoferiță a leșinat după ce un copil a intrat cu bicicleta în mașina sa pe o trecere de pietoni din Vaslui

Un copil de 7 ani ...

Un bărbat de 41 de ani din Bârlad a sărit gardul unei gospodării și a amenințat cu cuțitul o femeie

Polițiștii bârlădeni au probat activitatea ...

Ziua Armatei Române omagiată atât la Bârlad, cât și la Vaslui

Ziua Armatei României, sărbătorită anual ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: