Home / Sport / CSM Vaslui n-are rival în Divizia A

CSM Vaslui n-are rival în Divizia A

Echipa de handbal a Clubului Sportiv Municipal (CSM) Vaslui se distrează în seria A a Diviziei A și a ajuns la a treia victorie consecutivă la diferență de cel puțin 11 goluri. Sâmbătă a reușit să învingă la 14 goluri echipa secundă a celor de la CSU Suceava, scor 19 – 33.

Nu s-a pus în niciun moment problema învingătoarei, deși sucevenii au stat destul de bine în teren în prima parte, astfel că vasluienii aveau la pauză avantaj de doar șase goluri, scor 12 – 18. În partea secundă elevii lui Leonard Bibirig s-au dezlănțuit, așa cum au făcut-o și în partidele precedente, turând motoarele și făcând evidentă diferența de calitate în joc.

Principala gură de tun a vasluienilor a fost Gabriel Cumpănici, care a marcat de șase ori. Polocoșer a fost și el în formă, reușind să înscrie cinci goluri. Au mai marcat pentru CSM Vaslui Darius Dragon, Andrei Voinea, Alexandru Poteră, Vladimir Carali, Andrei Popa, Silvian Amihăesi, Răzvan Farcaș, Alexandru Farcaș, Andrei Hodorogea, Sebastian Iozu (câte 1).

CSU Vaslui este lider în seria A a Diviziei A, după un parcurs perfect, cu 9 puncte din tot atâtea posibile. Completează podiumul CSU Galați și CSU CNOT Brașov, ambele cu 6 puncte, grație victoriilor obținute în weekendul trecut. Gălățenii au învins cu emoții pe CSM Bacău, scor 25 – 24. CSU CNOT Brașov a trăit și ea periculos, învingând cu 29 – 26 pe CSM Botoșani, deși avea la pauză avantaj de opt goluri. Pe locurile patru și cinci sunt CSU Suceava și CSM Botoșani, ambele cu trei puncte. Lanterna roșie CSM Bacău are 0 puncte. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: