Home / Sanatate / Două pasagere din microbuzul care s-a răsturnat în apropiere de Mânăstirea Florești au ajuns la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad

Două pasagere din microbuzul care s-a răsturnat în apropiere de Mânăstirea Florești au ajuns la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad

Două din cele zece persoane rănite în accidentul produs duminică într-o curbă din apropierea Mânăstirii Florești au fost transportate la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad, pentru a fi supuse unor investigații de specialitate. Ambele sunt din județul Tulcea și, din fericire, nu au traumatisme care să le pună viața în pericol.

Duminică, în jurul orei 12.45, la Compartimentul de Primire Urgențe a Spitalului «Elena Beldiman», au fost aduse cu ambulanța două paciente, una în vârstă de 60 de ani, iar alta de 61 de ani, din Tulcea. Victimele accidentului de circulație de la Florești au fost consultate, iar medicii au constatat că cele două paciente prezintă policontuzii. Una dintre femei a fost lăsată să plece acasă, pentru că nu necesita investigații suplimentare. Cea de-a doua a fost internată în Compartimentul Ortopedie-traumatologie, întrucât investigațiile imagistice au confirmat existența unei fracturi de claviculă”, a declarat pentru Est News Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului „Elena Beldiman”.

Pacienta care a suferit în urma cumplitului accident o fractură de claviculă va trebui să fie supusă unei intervenții chirurgicale, dacă își va da acordul pentru a fi operată la Bârlad.

Duminică, 7 octombrie, din cauza șoferului imprudent, care transporta pelerini din județul Tulcea, ce mergeau la Mânăstirea Florești, microbuzul pe care îl conducea a ajuns într-o râpă. În urma accidentului, o pasageră a murit pe loc, iar zece dintre persoanele aflate în microbuzul groazei au ajuns la spital, cu policontuzii și alte traumatisme mai ușoare sau mai grave. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bilanțul donărilor de sânge la CJTS Bârlad

Anul 2019 nu a fost unul ...

Cine nu respectă depozitarea selectivă a deșeurilor la Bârlad? Cetățenii sau Urbana?

de Mihaela NICULESCU   Bârlădenii sunt, ...

Copil accidentat pe o trecere pentru pietoni din Vaslui. Șoferul, amendat și lăsat fără permis

Un copil de 9 ani a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: