Home / Social / Istoricul bârlădean Marcel Proca va primi placheta de excelență din partea CCIA Vaslui

Istoricul bârlădean Marcel Proca va primi placheta de excelență din partea CCIA Vaslui

de Mihaela NICULESCU

Volumul „Bârladul și Marele Război”, apărut la începutul acestui an, a avut un mare succes, peste cel scontat de Marcel Proca, autorul cărții.

Un succes care a stârnit interesul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Vaslui, care l-a invitat peste o lună pe istoricul bârlădean la Gala Topului Firmelor din Vaslui, pentru a-i înmâna placheta de excelență a Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Vaslui.

Mă simt onorat și încântat pentru că volumul la care am lucrat peste un an și jumătate a fost apreciat de un număr foarte mare de iubitori de istorie, inclusiv de istorie locală. Lumea este destul de interesată de istorie în general și mai ales de Primul Război Mondial, în an centenar. Monografii despre participarea localităților la Războiul de Întregire Națională și la Marea Unire nu prea există în Moldova, cu excepția Iașiului și mai nou, a Bârladului”, ne-a declarat Marcel Proca.

Pe 9 noiembrie, Camera de Comerț Industrie și Agricultură Vaslui va premia nu doar performanța economică a firmelor județene, ci și performanță personalităților din diverse domenii de activitate.

Ionel Constantin, președintele Camerei de Comerț Industrie și Agricultură Vaslui, spune că anul acesta vor primi plachete de excelență profesori care au făcut performanță, elevi, primari sau femei care au performat în activitatea antreprenorială. Nu ne-a dezvăluit care sunt numele acestor personalități, care în an centenar vor primi placheta de excelență a Camerei de Comerț Industrie și Agricultură Vaslui, totul rămânând o surpriză care va fi dezvăluită la timpul potrivit.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Dați la o parte mașina! Nu se vede trecerea de pietoni!

Dați la o parte mașina! ...

Bărbat acuzat că a abuzat fetița pe care o avea în plasament. Șocată, soția a încercat să se sinucidă

de Daniel MICU O intamplare ...

Bârlădeni, în weekend dormiți liniștiți! S-a stricat elicopterul!

Bârlădenii cărora zgomotul elicopterului care ...

%d blogeri au apreciat: