Home / Sanatate / Medici noi la spitalul din Bârlad

Medici noi la spitalul din Bârlad

După ani de zile, în care secția ORL a Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad a funcționat cu doi medici, dintre care unul pensionar, spitalul a reușit să mai angajeze un medic specialist ORL, în urma organizării, luna trecută, a concursului pentru postul vacant.

Pe lângă medicul specialist ORL, spitalul bârlădean va angaja de la 1 ianuarie alți trei medici care au fost admiși în urma concursului. Un medic chirurg generalist, un pneumolog și un medic obstetrician, care, deocamdată, sunt în ultimul an de rezidențiat.

Până pe 3 noiembrie vor susține concurs alți patru medici care și-au manifestat interesul pentru a lucra la Spitalul „Elena Beldiman” – un medic oncolog, un medic radiolog, un medic dermatolog și un gastroenterolog. Acești medici sunt așteptați cu brațele deschise, întrucât specialitățile lor sunt slab reprezentate în cadrul spitalului bârlădean. De exemplu, secția Oncologie funcționează cu un singur medic, iar Compartimentul de Gastroenterologie a rămas de doi ani fără medic specialist. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Măsură radicală a CJ-ului. Punctul de transfuzii Vaslui va funcționa în cadrul Spitalului Județean de Urgență

de Dănuț CIOBANU  Consiliul Județean dorește ca noul punct ...

Pasagerul unui tren, preluat în stare gravă de o ambulanță din Stația CFR Vaslui, după ce a suferit o criză de epilepsie

Un bărbat de 64 de ani, din Focșani, a ...

Casa Județeană de Pensii Vaslui a plătit în luna ianuarie ajutoare de deces de 2,2 peste milioane lei

În prima lună a acestui an, la nivelul Casei ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: