Home / Sanatate / Medici noi la spitalul din Bârlad

Medici noi la spitalul din Bârlad

După ani de zile, în care secția ORL a Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad a funcționat cu doi medici, dintre care unul pensionar, spitalul a reușit să mai angajeze un medic specialist ORL, în urma organizării, luna trecută, a concursului pentru postul vacant.

Pe lângă medicul specialist ORL, spitalul bârlădean va angaja de la 1 ianuarie alți trei medici care au fost admiși în urma concursului. Un medic chirurg generalist, un pneumolog și un medic obstetrician, care, deocamdată, sunt în ultimul an de rezidențiat.

Până pe 3 noiembrie vor susține concurs alți patru medici care și-au manifestat interesul pentru a lucra la Spitalul „Elena Beldiman” – un medic oncolog, un medic radiolog, un medic dermatolog și un gastroenterolog. Acești medici sunt așteptați cu brațele deschise, întrucât specialitățile lor sunt slab reprezentate în cadrul spitalului bârlădean. De exemplu, secția Oncologie funcționează cu un singur medic, iar Compartimentul de Gastroenterologie a rămas de doi ani fără medic specialist. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Trenurile care circulă spre Iași au avut întârzieri de câte 30 minute în zilele premergătoare sărbătorii Cuvioasei Parascheva

Sute de bârlădeni au ajuns, ...

Copil de 8 ani, rănit grav de un tractor în timp ce stătea în fața gardului unei locuințe din Doagele

Un copil de 8 ani ...

Lucrările la rețelele de apă și canalizare a Hușului, întârziate din cauza crizei de forței de muncă

Modernizarea sistemului de apă și ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: