Home / Justitie / Ani grei de închisoare și daune morale de 10.000 de euro în cazul bărbatului din Pogana care și-a ucis concubina cu toporul

Ani grei de închisoare și daune morale de 10.000 de euro în cazul bărbatului din Pogana care și-a ucis concubina cu toporul

Magistrații au dat sentința în cazul criminalului din Pogana care, în luna martie a acestui an, a ucis-o pe femeia care i-a dăruit doi copii. Mihai Galben (51 de ani) a fost condamnat la 12 ani de închisoare, fiind obligat să plătească daune morale în valoare de 10.000 de euro familiei Lenuței Stan, femeia alături de care trăia și căreia i-a zdrobit capul cu toporul.

Crima comisă a înfiorat întreaga comună și a făcut înconjurul țării. Mihai Galben e cunoscut în Pogana ca un cal breaz. Nu era zi in care sa nu consume alcool și nu era zi in care sa nu-si bată consoarta, pe Lenuta Stan (50 ani). Oamenii spun că femeia ducea o viata de câine, mereu bătută, injurata si alungata de acasa. Deși rudele si prietenii au sfatuit-o in nenumarate randuri sa il părăsească, aceasta il ierta mereu.

Cu trei săptămâni înainte de crimă, cei doi se separaseră. Locuiau în aceeași casă, dar în camere diferite. În seara fatidică s-au certat din nou. Femeia s-a baricadat intr-o camera, dar Galben nu a stat pe gânduri și a spart ușa cu toporul. A intrat peste femeie si a lovit-o în cap cu acesta. Ulterior, criminalul a iesit în curte, a aruncat toporul si a mers la un vecin căruia i-a mărturisit ce a facut. (Crina BUTA)

 

About Simona Vasile

x

Check Also

Creșterea salariilor nu a produs relansarea mult așteptată în sectorul contrucțiilor

Majorarea salariilor în sectorul construcțiilor ...

Vasile Pavăl nu mai vrea să fie surprins de prima ninsoare din această iarnă

Primăria Vaslui a declanșat pregătirile ...

Criza de constructori lovește și în proiectul Centrului Cultural Județean

de Dănuț CIOBANU Lucrările la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: