Home / Administratie / Primarul de Vetrișoaia, cercetat penal pentru deținere ilegală de armă și muniție
Corneliu Stangă

Primarul de Vetrișoaia, cercetat penal pentru deținere ilegală de armă și muniție

Primarul PNL al comunei Vetrișoaia, Corneliu Stângă, este cercetat penal de către polițiști pentru deținere ilegală de armă și muniție. Edilul de pe Valea Prutului, aflat la primul mandat, nu și-a mai vizat permisul de portarmă de vânătoare la poliție și nici nu a preda pușca la un armurier autorizat astfel încât a intrat în atenția oamenilor legii.

Seria primarilor din județ care calcă pe bec continuă, de această dată fiind vorba de edilul de la Vetrișoaia. Polițiștii au întocmit pe numele său un dosar penal pentru deținere ilegală de armă și muniție. De fapt, Stângă a uitat, sau neglijat, să-și reactualizeze autorizația de portarmă pentru pușca de vânătoare pe care o deținea. În consecință, în urma verificării bazei de date, polițiștii au făcut percheziții la domiciliu edilului de Vetrișoaia, de unde au ridica arma și cartușele pe care acesta le deținea ilegal.

La această dată, avem în lucru un dosar de cercetare penală în care se desfășoară activități sub aspectul prevăzut de articolul 342, alineatul 6, referitor la nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Conform articolului invocat de către polițiști, edilul de Vetrișoaia avea obligația de a preda, către un armurier autorizat, pușca de vânătoare și muniția în termen de zece zile de expirarea perioadei de valabilitate a permisului de portarmă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bărbat rănit în zona centrului de dializă din Bârlad în urma unui accident provocat de o șoferiță imprudentă

Un bărbat de 39 de ...

La Vulturești vor fi condiții ca la oraș

Autoritățile din Vulturești și-au propus ...

Fata de 13 ani dispărută din Adăpostul de Noapte și Zi pentru Copiii Străzii Vaslui, găsită de polițiști în municipiul Iași

Fata de 13 ani dispărută ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: