Home / Social / Șoc: Marius Nițică, șeful de post al comunei Vetrișoaia, mort în accident de mașină în timp ce se întorcea de la o partidă de vânătoare

Șoc: Marius Nițică, șeful de post al comunei Vetrișoaia, mort în accident de mașină în timp ce se întorcea de la o partidă de vânătoare

de Simona MIHĂILĂ

Veste șocantă: una dintre cele două persoane găsite decedate după ce un autoturism s-a răsturnat într-o râpă, pe raza comunei Vetrișoaia, este chiar șeful de post al comunei, Marius Nițică.

Mașina răsturnată a fost descoperită în această dimineață, însă, accidentul s-a petrecut noaptea trecută, după cum au constatat oamenii legii, sosiți la fața locului. În mașină, alături de Marius Nițică se mai aflau doi prieteni, unul de 29 de ani, găsit mort, de asemenea, și o tânără de 19 ani. Aceasta din urmă avea o fractură de femur și traumatism cranian, fiind transportată la spital. Cei trei se întorceau de la o partidă de vânătoare.

”Sunt profund tulburat de această știre. Într-adevăr, una dintre persoanele decedate este șeful de post al comunei nostre, Marius Nițică. Am înțeles că se întorceau de la vânătoare”, ne-a declarat Corneliu Stângă, primarul comunei Vetrișoaia.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție ne-a declarat că, deocamdată, nu pot comenta sau confirma această informație. Vom reveni cu amănunte.

About Simona Vasile

x

Check Also

Coronavirusul lovește în economia județului Vaslui: 2.700 contracte de muncă au fost suspendate

de Dănuț CIOBANU  În județul Vaslui au fost suspendate, ...

Doi șoferi, prinși băuți la volan în Negrești, în plină criză de coronavirus

Doi conducători auto au fost prinși băuți la volan ...

Tone de apă și suc, donate Spitalului Județean Vaslui de Crucea Roșie

Tone de apă și suc produs de una dintre ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: