Google+
Home » Social » Biciclistul accidentat în centrul Bârladului era băut și circula haotic

Biciclistul accidentat în centrul Bârladului era băut și circula haotic

Biciclistul care a fost accidentat miercuri, în jurul orei 14, în intersecția din zona Parcului Teatrului „Victor Ion Popa” din Bârlad, a fost victima propriei neatenții, pricinuită, cel mai probabil, de consumul de alcool.

Din primele cercetări făcute de colegii noștri la fața locului, se pare că biciclistul nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers. O mașină înmatriculată în Brăila, condusă de un bărbat în vârstă de 43 de ani, din localitatea Bădeni, a acroșat un biciclist de 60 de ani din Bârlad, care se deplasa pe sensul de mers dinspre IRB spre Centru. Acesta nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers, impactul neputând fi evitat. În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare din culpă”, a declarat, pentru Est News, Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Polițiștii au constatat că șoferul mașinii implicate în accident nu consumase alcool, în schimb, biciclistul băuse, întrucât, după testarea cu aparatul alcooltest a reieșit o alcoolemie 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. (Mihaela NICULESCU)

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: